Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » JiveeeMiSe: Къщата на Пламен с пържолите от 500 лева побърка България / СНИМКИ
JiveeeMiSe: Къщата на Пламен с пържолите от 500 лева побърка България / СНИМКИ

JiveeeMiSe: Къщата на Пламен с пържолите от 500 лева побърка България / СНИМКИ

Къщата е в странен необароков стил, видя Ко4

Пламен посети със семейството си елитен варненски ресторант преди няколко дни. Той поръча обяд  – американски стек, който струва 35 лева за 100 грама, но след като видя сметката от близо 650 лева запита:. „Крава ли ядохме?“, а след това клипът му във фейсбук се превърна в сензация.

Пламен с пържолите за 500 лв Факт е, че това е една от най-коментираните теми на седмицата, а социалните мрежи са заляти с мемета на Пламен.

Нова ТВ го намира в къщата му в търговишкото село Беломорци, а домът му е слабо казано кичозен. Пламен работи в Нидерландия, имал пари. Обичал и живота, а това си личи и от надписа на къщата му, предаде Флагман.

Къщата му е в стил необарок, примесен с елементи на бунтарство, анализират архитекти. Емблематично е как пред портата на същата си е написал #JiveeeMiSe

Човекът с пържолите, както е известен Пламен, твърди че направил клипа за забавление на „мойто фенове“ (словосъчетание с две погрешни думи, в превод – моите почитатели). Твърди, че знаел за скъпите пържоли, но направил шоу за фейсбук.

Вижте палата му:


Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?