img
Home / ЗА МЪЖЕТЕ / Ree.bg – Мъжки обувки

Ree.bg – Мъжки обувки

/
/
/
504 Views

Сигурно Ви е омръзнало да плащате огромни суми за обувки, които не издържат особено много. В такъв случай, може би е време да намерите по-разумно в ценови план.

За щастие, от Ree.bg не разочароват и това лято. Клиентите на магазина могат да изберат сред множеството мъжки обувки – официални и ежедневни обувки, чехли, сандали или сникърси. Най-хубавото е, че всички те са от висококачествена изработка и са на достъпни цени. Естествено, най-популярната категория е тази на сникърсите. Затова, нека разгледаме три модела сникърси от колекцията мъжки обувки на сайта.

Първоначално, основната идея на сникърсите бе да служат за специални обувки за бягане и спортуване. Ако това е и Вашият план, тогава модерните ежедневни обувки са идеалните мъжки обувки за бягане. Дишащата материя на тези сникърси позволява адекватна аерация на краката Ви, което ги предпазва от прекомерно изпотяване. Освен това, подметката е със специален дизайн пригоден за интензивни натоварвания на петата.

Очевидно, с времето модата на сникърсите навлезе и в нашето ежедневие. Сега, почти всеки носи сникърси. Модерните маратонки са от този тип мъжки обувки, които са подходящи както за спортуване, така и за ежедневно носене. Доказателството за това са интересните цветови варианти – син, черно и зелено, черно и червено. Нещо повече, вързанката обвиваща модела определено напомня за обувка взета от някой моден подиум.

Друг подобен модел мъжки обувки са мъжките ежедневни сникърси. Те са леки и удобни, а високата подметка ги прави идеални за бягане. Освен дишащата материя, тези мъжки обувки притежават уникален дизайн. Те се предлагат в три разцветки, но най-впечатляващият вариант е този в сиво и пастелно синьо. Независимо от това, моделът в черно на бели ленти и вариантът в черно на сиви и бели детайли също са подходящи за Вашия ежедневен тоалет.

Съчетайте тези мъжки обувки с любимите си къси панталони и тениска. За да откриете още подобни модели мъжки обувки, посетете сайта на Ree.bg.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook