img
Home / КЛЮКАРНИК / Азис с шокиращи разкрития за миналото си: Ял съм развалена храна, а майка ме обличаше с дарения от БЧК (ВИДЕО)

Азис с шокиращи разкрития за миналото си: Ял съм развалена храна, а майка ме обличаше с дарения от БЧК (ВИДЕО)

/
/
/
220 Views

За 30 години на музикалния връх за Азис са изписани тонове вестникарско мастило, стотици хиляди статии в онлайн пространството, а името му присъства в 3 840 000 резултата в Гугъл, научи ko4.

Оказва се обаче, че не всичко за чалга краля е известно. Изпълнителят на „Мотел“ шокира почитателите си с тежки признания от своето минало и нищетата, в която е живеело семейството му, преди Васил да стане Азис.

Откровенията си звездата направи в кратко видео, което сподели с огромната си фен-аудитория в социалните мрежи.

„Здравейте, аз съм Азис. Циганин съм. Аз съм роден в затвора. Не съм образован. Майка ми ме обличаше с дарения от БЧК. Хранили сме се с продукти с изтекъл срок на годност, които супермаркетите изхвърлят и сме били гонени заради това. Започнах работа на 10 години. Разхождах кучета и разнасях рекламни брошури. За мен казваха, че ще стана бездомник“, разкри Азис.

Целта на видеото всъщност бе чрез кратки фрази, описващи неговата собствена история, да вдъхне кураж на всички хора в затрудненото положение и да им каже да не се отчайват. „Ако си в труден момент, не се предавай! Всичко ще бъде наред“, завършва клипчето.

 

ПИК

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook