img
Home / КЛЮКАРНИК / Албена Вулева разкри истината за магиите си

Албена Вулева разкри истината за магиите си

/
/
/
660 Views

Албена Вулева е категорична – не търпи лошо отношение, връща си го тъпкано, научи ko4!

Водещата на бившото „Сигнално жълто“ Албена Вулева директно потвърди, че прави черни магии. Само, когато била принудена да го стори обаче:

„Това се случва наистина, когато обстоятелствата го налагат. Така просто да си се разхождам и да правя черни магии без причина – не. Това е нещо, което доста изтощава собствената ти енергия и сили. Тежко занимание, чисто физически. Но понякога си струва и се налага.

Има хора, които просто не разбират от други въздействия и се оказвам принудена да прибегна до такива неща. Аз съм човек, който вярва, че трябва да има престъпление и наказание. Всяко действие трябва да си влече своите последствия и да има своето противодействие. В такива случаи не се възпирам и правя черни магии“, сподели блондинката пред вестник „Шоу“.

Албена Вулева е убедена, че магията не се учи, трябва да притежаваш сила за нея. „Това е силна енергия, с която чрез определени символики и ритуали се случват някои неща. Имам доста силна енергия, която на принципа на проба-грешка съм избистрила как точно да се случват нещата, за да мога да я канализирам и да я пращам там, където ми е нужна.

Това са енергии, които се трансформират и се местят през време и пространство. Това не е нещо, което може чак да убие човек. Просто се сгъстяват черни облаци над нечия глава и започва да страда от известен невървеж във всичко“, обяснява бившата водеща.

Щерката на Людмила Захажаева натърти, че това не се случва просто ей така. Прави го само когато сметне, че някой трябва да си получи заслуженото. Черните магии са по някакви нейни лични въпроси и не помага на други хора, защото при тях не знае кой е прав и кой е крив.

На свои познати прави ритуали само за положителни емоции – за здраве, късмет, просперитет, успехи в бизнеса, в любовта и други. Изработва и амулети, но за негативни неща отказва. „Само мои лични врагове са обект на т.нар черна магия“, категорична е Албена Вулева.

Тя се определя като отмъстителна, злопаметна и поради това не препоръчва някой да й се навира в полезрението с лошо.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook