Home » ЗА ДАМИТЕ » Алекс призна истината за Виктор: Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време.
Алекс призна истината за Виктор: Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време.

Алекс призна истината за Виктор: Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време.

Александра Гърдева разбуни духовете с първото си официално разкритие за връзката си с ергена Виктор.

Участничката в риалити формата от няколко седмици пази мълчание по въпроса, появява се както в неговата компания, така и на други мъже, но досега не даваше отговор дали двамата са двойка. Сега обаче това се промени.

В инстаграм профила си Алекс заяви, че най-после е получила зелена светлина да каже истината за взаимоотношенията си с Виктор Стоянов.

„Време е да отговоря на най-задавания въпрос. Много хора ме питат дали съм с Виктор, както и че не съм права да мълча по темата. С Виктор Стоянов ли съм? Не. Ние сме приятели. Той ме придружи на събирането, защото преживях адски много там и той го е видял. С него имам само приятелски взаимоотношения и му пожелавам на него и бъдещата му половинка да бъдат много щастливи заедно.

По време на предаването ако беше взел различно решение, можеше да се случи нещо, но не и сега. Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време. Той обаче е прекрасно момче“, дипломатично завършва хубавицата.

Тя се включи с камера пред дома си и обясни, че си чака таксито, защото ще излиза с приятелки. Алекс отдели време и да благодари на всички, които са я подкрепяли.

Феновете на хипнотерапевтката са меко казано разочаровани. Толкова време чакане и накрая ни разбихте сърцата, леят се възмущения под поста на Гърдева.

„Добре го изиграхте след края на предаването!“, добавя недоволна последователка на красавицата.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook