Новините на фокус
Home » СВЯТ » Ал Бано и Ромина Пауър станаха баба и дядо
Ал Бано и Ромина Пауър станаха баба и дядо

Ал Бано и Ромина Пауър станаха баба и дядо

Ромина Каризи – дъщеря на легендарните италиански изпълнители Ал Бано и Ромина Пауър, даде живот на първородния си син Аксел Лупо преди дни в римска болница. Баща на детето е режисьорът Стефано Растели.

Новороденото, което се появи на бял свят по естествен път след над 14-часово раждане, тежи 3 кг и 100 грама. Майката и синът са в отлично здраве, съобщиха от семейството за информационните агенции. Ромина-младша и Стефано Растели се запознали преди две години, докато участваха в тв предаване, и оттогава са неразделни.

Въпреки че са разведени, Бано и Ромина Пауър продължават да се изявяват заедно на сцена и да поддържат отлични близки отношения. Покрай появата на внучето легендарният 80-годишен певец загърбил болежките и се чувствал повече от добре. Припомняме, че покрай подготовката на биографичния филм за него стана ясно, че през последните години той е бил на няколко пъти на косъм от смъртта.

Ал Бано преживял раков тумор, развил исхемична болест на сърцето и едем на гласните струни. Най-драматичният момент в живота на музикалното семейство обаче е изчезването на тяхната първородна дъщеря.

На 31 декември 1993 г. Иления изчезва безследно в Ню Орлиънс. И до днес не е ясно какво точно се случва с тогава 23-годишното русокосо момиче. „Говорих с двама души, на които пред река Мисисипи казала, че „принадлежи на водата“. На същото това място, но по-късно Ал Бано „вижда“ дъщеря си и разбира, че се е хвърлила в реката. И до днес обаче Ромина Пауър е убедена, че дъщеря им е била дрогирана и отвлечена.

„Винаги ще продължа да те търся“, казва в интервю Ромина за Иления, която днес би била 52-годишна.След години разследвания певецът иска от съда в района Бриндизи, където е последната жилищна регистрация на дъщеря му, да я обяви официално за мъртва. През 2014 г., след две години липса на новини, съдът постановява, че Иления е мъртва.

В автобиографичната си книга Ал Бано споделя, че дъщеря им е била видяна за последно до река Мисисипи с книга в ръка на място, забранено за достъп. Пазач я помолил да се махне оттам, а тя му отговорила, че принадлежи на водата. Трупът не е открит, а последните разкрития водят към сериен убиец.

Певецът си спомня, че след раждането на Иления, когато я изписвали, главният вход на болницата бил барикадиран от журналисти и малката била изнесена през моргата. Усетил го като лоша поличба. Ал и Ромина имат още 3 деца.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?