img
Home / КЛЮКАРНИК / Андреа може и да е на хапчета, но от скандала с Кобрата тя също спечели много

Андреа може и да е на хапчета, но от скандала с Кобрата тя също спечели много

/
/
/
211 Views
loading...

Андреа също извлича дивиденти от скандала с Кобрата и Джени Суши, разбра ko4.

От злополучната целувка на Кобрата със скандалната Джени Суши ще извлече полза не само американката. За нашенеца плюсовете в тази ситуация също са много. Последното парченце, което липсваше в пъзела около имиджа на Пулев, е именно скандалът. Все пак скандалната слава продава.

Досега Кобрата се славеше само с постиженията си на ринга. Но ето, че към имиджа му вече се прибави и скандалната целувка, за която цял свят говори.

По отношение на скандалите в бокса Майк Тайсън бе ненадминат. Но нищо чудно след целувката с Джени Равало, Кобрата да го детронира, пише „България днес“.

Репортерката с прякора Джени Суши също печели от това. Досега никой не беше чувал за нея. Но след целувката с Кубрат Пулев, тя вече е известна в цял свят. Дори и да не го осъди, тя вече извлече достатъчно дивиденти от този скандал.

Половинката на боксьора също печели от случилото се. В началото всички съчувстваха на Андреа. Но и за нея има плюсове от скандала. Европейските медии обръщат особено внимание на жената до Кобрата и начина, по който тя приема случилото се. Румънски и гръцки издания се надпреварват да пишат за Андреа и не пропускат да я похвалят за начина, по който реагира на случилото се, допълва „България днес“.

Разкрития.ком

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!