Горещи новини

Анита Мейзер стана учителка в затвора: Учи затворничките на английски език, обноски и етикет

Анита Мейзер стана учителка в затвора Учи затворничките на английски език, обноски и етикет

Силиконката Анита Мейзер преподава английски на пандизчийките

Анита Мейзер излиза окончателно на свобода на 10 април – пише в. „България днес“.

Така тя ще прекара великденските празници с близките си, след като Върховният касационен съд я върна в Сливенския затвор, за да доизлежи присъдата си.

Изданието припомня, че силиконката лежи за непредумишлено убийство на съпруга си Николай Димов.

Така тя ще прекара трети рожден ден в килията, след като бе закопчана през август 2016 година.

В Сливенския затвор Анита Мейзер е учителка на осъдените жени. Тя им преподава английски език, но освен това им дава съвети за обноски и етикет, като участва активно в програми, с които да се подпомогне социализацията им след освобождаването.

От миналата неделя е започнала строгия великденски пост, с който се надява да пречисти тялото си и да ѝ бъдат опростени греховете, за да започне живота си отначало.

„Не е решила още дали ще остане в България, след като излезе. Ако не бъде приета добре от обществото, може да си замине и за САЩ“ – коментира още адвокатът ѝ Петър Чалъмов.

Анита Мейзер прави планове да се опита да развива нов бизнес, след като излезе от килията. Той ще е в сферата на модата, като не е изключено и да създаде спортна и елегантна линия с нейното име.

Брадва

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Анита Мейзер стана учителка в затвора: Учи затворничките на английски език, обноски и етикет"

Какво мислите?