Горещи новини

Аплодисменти за майката, която сама построи къща за 4-те си деца само за 9 месеца, гледайки инструкции в YouTube! (СНИМКИ)

Maika postroi kyshta s gledane na instrukcii ot youtube

Със сигурност не можете да си представите, че жена без опит в строителството може да построи двуетажна къща с пет стаи, само като гледа видео презентации с инструкции от различни канали в YouTube. 

Кара Брокинс и нейният син все пак успяха да го направят, а докато течеше строителството, съседите гледаха и се чудеха…

майка с лопата

Трудно е да си представим, че жена без строителен опит би могла да построи двуетажна къща с пет стаи само като гледа видео инструкции в YouTube. Въпреки това Кара Брокинс и нейните четири деца са живото доказателство, че всичко може да се направи, когато наистина го искате.

многодетна майка

жена с дъщерите си

Най-големият й син Дрю помогнал на майка си Кара да проектира къщата и да получи одобрение от града за построяването й, дъщеря й Джеда носела вода от езерцето на съседа и бъркала бетон за основата, докато втората й дъщеря приготвяла храна за всички тях.

жена бърка бетон

Така Кара успява да построи къща за себе си и децата си само за девет месеца работа! Докато течало строителството, те преминали през всичко: от изкопаването на основите до изграждането на стените на къщата.

жена строи къща

жена строител

Когато инспекторите дошли на оглед и оглед на къщата, останали изумени от професионалната изработка, без да им се вярва, че е строена от майка без познания по строителство.

Кара строител

майка построи къща

Те кръстили дома си, който има библиотека, гараж за три коли, пет спални и два етажа, Inkwell Manor, а къщата днес струва около половин милион долара.

имение

По-долу можете да видите как е направено всичко и накрая как изглежда къщата, построена само по инструкциите, видени в YouTube.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Аплодисменти за майката, която сама построи къща за 4-те си деца само за 9 месеца, гледайки инструкции в YouTube! (СНИМКИ)"

Какво мислите?