Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Баба реши да продаде къщата си, в която нищо не е пипано от 71 години – когато я отвориха, брокерите ахнаха! (СНИМКИ)
Баба реши да продаде къщата си в която нищо не е пипано от 71 години - когато я отвориха брокерите ахнаха! (СНИМКИ)

Баба реши да продаде къщата си, в която нищо не е пипано от 71 години – когато я отвориха, брокерите ахнаха! (СНИМКИ)

Брокерите често си споделят интересни истории от професионалния опит, в които особено място заемат жилищата, обитавани от възрастни хора.

В тях човек може да се натъкне на какво ли не, но обикновено вътре е пълно с вехтории, паяжини и имат спешна нужда от ремонт.

Когато обаче брокери влязоха в дома на тази възрастна дама, която не бе пипала нищо в интериора от цели 71 години, те определено не очакваха това:

Американката по произход решила да продаде къщата си в Торонто (Канада).

Продажбата изглеждала като нещо обичайно. Жената се обърнала за помощ към брокери, които, след като пристигнали на място, за да огледат жилището, бяха просто шокирани.

Интериорът на къщата не бил актуализиран от 71 години!

Бабата, която по професия е шивачка и сръчна плетачка, работила от вкъщи. Тя внимателно следяла състоянието на дома в продължение на много години, поддържайки специален комфорт и безопасност на редки предмети, закупени през периода 1950–1960 г.: едновремешни дивани и фотьойли, столове от ковано желязо, огледала с магическа красота и дори оригиналната печка Moffat. Монтирана е в кухнята през 50-те години, но все още работи почти като нова, въпреки че толкова години е употребявана.

розова баня

хол в розово

Американката сама е създала дизайна на своята къща

Интериорът е доминиран от любимите й цветове – розово, лилаво и свежа аква.

В разговор с брокери бабата им припомнила инструкциите на баща си – без розови тапети в спалнята. Изглежда, че тя е решила да не се вслуша в неговото изискване. Спалнята за гости в дома е мечтата на феновете на Барби, а личната й спалня напомня на кралска.

бяла спалня

От мазето възрастната жена направила място за почивка: има бар, билярдна маса, камина и кът за игра на покер.

кът за отдих

Брокерите нарекли тази къща „перла, скрита в черупка“. Домът, запазил своята автентичност, вече е обявен за продажба. Дъщерята на американката иска да вземе няколко неща, скъпи на сърцето й, а останалите ще бъдат оставени в оригиналния им вид.

Ето още снимки от интериора на този необичаен дом от приказките:

красива баня

кухня в стар стил

лилава спалня

розова спалня

кукленско обзавеждане

уникален дом

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?