img

Бившият на Мая Манолова си хвана любовница (Прежали я с по-млада)

/
/
/
456 Views

Бившият на Мая Манолова е на крилете на любовта, Милен Манолов прежали Мая с по-млада, разбра КОЧ.


Бившият на Мая Манолова, който е баща на единствената й дъщеря си е хванал гадже. Митничарят бил често засичан с блондинка. Която е доста по-млада от него.

Той запознал новата си половинка със семейството си. Даже с нея ходили на фамилна ваканция с дъщеря му Ралица и зетя в известен албански курорт. За отношенията на Милен с русокосата дама знаела и Мая Манолова.

Бившият на Мая Манолова си хвана любовница (Прежали я с по-млада)

 

Снимка: Ретро

Тя била доволна, че си е намерил спътница в живота защото от доста време се чувствала виновна, че го зарязала заради Ангел Найденов. Разводът бил по взаимно съгласие, но е публична тайна, че се стигна до раздялата заради забранената любов на бившето червено острие на левицата с екс военния министър.

Милен Манолов приел извънбрачната връзка на тогавашната си половинка доста по-лесно от съпругата на Найденов. Лекарката Нина една година не искаше да повярва, че Ангел й е изневерил със съпартийката си.

До развод се стигна едва когато Найденов заявил на жена си, че връщане назад няма и датата на сватбата с Мая вече е избрана. Чак тогава измамената съпруга се съгласи на законна раздяла.

Господин Манолов обаче не мислел да се обвързва с брак за разлика от бившата си. Мъжът, който вече е прехвърлил петдесетте не смятал да става за смях и да минава под венчило.

Като шеф на митниците се държал на положение и не искал да го разнасят, коментират новата му връзка негови съграждани от Кюстендил. За разлика от омбудсманът, която сключи брак с любимия си само месеци след като дъщеря им се омъжи, предават от retro.bg.

razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!