img

Бившият на Мая Манолова си хвана любовница (Прежали я с по-млада)

/
/
/
606 Views
loading...

Бившият на Мая Манолова е на крилете на любовта, Милен Манолов прежали Мая с по-млада, разбра КОЧ.


Бившият на Мая Манолова, който е баща на единствената й дъщеря си е хванал гадже. Митничарят бил често засичан с блондинка. Която е доста по-млада от него.

Той запознал новата си половинка със семейството си. Даже с нея ходили на фамилна ваканция с дъщеря му Ралица и зетя в известен албански курорт. За отношенията на Милен с русокосата дама знаела и Мая Манолова.

Бившият на Мая Манолова си хвана любовница (Прежали я с по-млада)

 

Снимка: Ретро

Тя била доволна, че си е намерил спътница в живота защото от доста време се чувствала виновна, че го зарязала заради Ангел Найденов. Разводът бил по взаимно съгласие, но е публична тайна, че се стигна до раздялата заради забранената любов на бившето червено острие на левицата с екс военния министър.

Милен Манолов приел извънбрачната връзка на тогавашната си половинка доста по-лесно от съпругата на Найденов. Лекарката Нина една година не искаше да повярва, че Ангел й е изневерил със съпартийката си.

До развод се стигна едва когато Найденов заявил на жена си, че връщане назад няма и датата на сватбата с Мая вече е избрана. Чак тогава измамената съпруга се съгласи на законна раздяла.

Господин Манолов обаче не мислел да се обвързва с брак за разлика от бившата си. Мъжът, който вече е прехвърлил петдесетте не смятал да става за смях и да минава под венчило.

Като шеф на митниците се държал на положение и не искал да го разнасят, коментират новата му връзка негови съграждани от Кюстендил. За разлика от омбудсманът, която сключи брак с любимия си само месеци след като дъщеря им се омъжи, предават от retro.bg.

razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!