img
Home / БЪЛГАРИЯ / „Болната” Евгения Банева вилнее на морето

„Болната” Евгения Банева вилнее на морето

/
/
/
1105 Views

„Болната” Евгения Банева вилнее по морето. Вместо да се лекува, с каквото оправдание излетя от килията на 12 юли, подсъдимата милионерша бе забелязана да отпийва студено бяло вино на плажа „Русалка” в компанията на свои приятелки, научи ko4.

Жената на олигарха Николай Банев, който продължава да търка арестантските нарове поне до старта на делото срещу фамозното семейство, насрочено за 24 септември, изглежда възстановена след 8 месеца в „кафеза”.

Свидетелите на милата сценка се чудят как „тежко болната” Евгения Банева намира сили за плажни удоволствия, след като съдебномедицинска експертиза установи, че здравословното й състояние налага спешно оперативно лечение на щитовидната жлеза?!

„Болната” Евгения Банева

Именно това стана повод съдът да пусне смуглата богаташка за болнично лечение. Вместо обаче да се подложи на скалпела, който да премахне „голям възел” на жлезата, Евгения реши да се забавлява в хотелския комплекс, собственост на съпруга й.

Семейство Баневи са с обвинения за участие в организирана престъпна група, пране на пари, данъчни престъпления и незаконно притежаване на оръжия. За извършител на престъпленията е посочен пишман приватизаторът Николай Банев, Евгения е обвинена като негов помощник.

Двамата са дадени на съда, като съучастници при изпиране на пари. Майката на Банев – Мария, също е с обвинение за изпиране на пари.

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!