img
Home / БЪЛГАРИЯ / Братът на Самоковеца в партията на Слави

Братът на Самоковеца в партията на Слави

/
/
/
376 Views

Мартин – малкият брат на разстреляния в Амстердам бос Косьо Самоковеца, е най-видният активист на новоизпечената партия на Слави Трифонов в рилското градче, научи ko4.

Марто Димитров бил основен организатор на тамошната структура на „Има такъв народ“, макар и в сянка, като се твърди, че участвал със солидни лични средства в начинанието на Дългия и екипа му.

Мартин Димитров пое част от бизнеса на покойния си брат и се занимава с хотели по морето и в курорта Боровец. Част от аверите на Косьо сега са на служба при Марто, макар дейността им да е свита многократно спрямо дните, в които Самоковеца колеше и бесеше в областта.

Братът на Самоковеца

Марто не пропуска да се похвали с мазератито си в социалните мрежи

Проверка в търговския регистър показва, че Мартин Димитров е собственик на дружествата „Ви Ди Ем Груп“, „Глобал Вижън Къмпани“ и „Балерман“ ООД. Всичките дружества са регистрирани на адреса на къщата в Самоков, като първите две са пресни – от 2016 година.

Мартин минава за уравновесен, семеен мъж, като се отличава единствено с гъзарското Мазерати, с което бръмчи из града. Комшиите в Самоков коментират, че вдовицата Ангелинка е успяла да си прибере по-голямата част от наследството, което сега се дирижира от зет ѝ Мартин и още един роднина на Косьо – браточедът Димитър Димитров

лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook