img
Home / KO4 STORY / Брат и сестра се простиха със скъп имот в „Лозенец“ след голяма измама

Брат и сестра се простиха със скъп имот в „Лозенец“ след голяма измама

/
/
/
256 Views

„Няма съмнение, че това е една от най-мощните мрежи за кражба на имоти в София и областта“, каза Антоанета Попова. Брат ѝ Кръстьо пък разказа, че с две експертизи са доказали, че двамата не са се разписвали на договорите, които са показвани в съда, научи КОЧ.

„Макар и по ксерокопията, експертизите предполагат, че под това, което сме подписвали, е бил положен таблет, който взима отпечатък от подписа ти и след това може с устройство да се прехвърля“, каза той в ефира на „България сутрин“.

Двамата се чудят как нито един съдия не е бил озадачен на странните договори или от факта, че на тях им било платено със 180 000 лева, донесени в найлонова торбичка, но след това те не се явили при нотариус за финализиране на сделката.

Оказва се, че имотът им вече е препродаден няколко пъти, а вчера новите собственици вкарват багер и работници в двора на къщата в „Лозенец“, за да започват да я бутат. Антоанета и Кръстьо дори не са се изнесли още. Двамата се надяват на едно последно дело, което да обяви фалшивия договор за неистински документ, за да им върне родната къща, която обаче се оказва много апетитен имот.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!