img
Home / БЪЛГАРИЯ / „Бул Хоумс“ с ударно завръщане на пазара за строителство в София

„Бул Хоумс“ с ударно завръщане на пазара за строителство в София

/
/
/
294 Views

Фирма, строила в Москва, Дубай и Манчестър, вдига 6 жилищни сгради в София

Бул Хоумс се завърна на пазара за строителство в София. Компанията, която има зад гърба си редица реализирани обекти в Москва, Дубай и Манчестър започна строеж на 6 нови сгради в столицата. Строителният гигант е добре познат на имотния пазар с реализацията на множество проекти, в това число строителство на жилищни сгради,хотели, ваканционни и вилни комплекси с обща площ над 70 000 кв.м. „Бул Хоумс“ е позната в България и като един от лидерите в хотелиерството. Фирмата стопанисва и управлява някои от най-елитните хотели в Слънчев бряг, Пампорово, Смолян и София.

В рамките на следващата календарна година „Бул Хоумс“ ще завърши строежите и ще въведе в експлоатация жилищни сгради в едни от най-престижните софийски квартали – „Сухата река“; „Люлин 10“; ж.к. „Надежда“ 4, ж.к. „Връбница“ 1; м. Витоша (бул. „Симеоновско шосе“, в непосредствена близост до „Студентски град“ и „Дианабад“) и м.ВЕЦ Симеоново.

Удобната и предпочитана локация (в близост от възлови кръстовища, метро станции и обществени сгради) е само малка част от предимствата на жилищата, предлагани от „Бул Хоумс“. Строителят се отличава с качество на изпълнението и внимание към детайлите. Проектантският екип пък се е погрижил вътрешното пространство в апартаментите да бъде максимално усвоено и да предложи оптимално съотношение между квадратурата и нуждите на домакинството.

Гъвкавите схеми на плащане, които „Бул Хоумс“ предлага на клиентите си също не са за подценяване. И не на последно място –инвеститорът гарантират постоянен контрол в процеса на строителство. По този начин всеки собственик на имот ще има възможност да следи как се изпълняват грубия строеж и довършителните работи, да се запознае с качеството на влаганите материали. Компанията предлага и безплатна консултация по отношение избора на подходящ имот, който да отговаря на критериите на клиента.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook