Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Българските звезди луднаха по това: Излекувай аурата си, промени живота си още днес!
Българските звезди луднаха по това

Българските звезди луднаха по това: Излекувай аурата си, промени живота си още днес!

В последните години бг звезди луднаха по нова мода – заснемане на аурата, която излъчват, разбра Ко4.

Сред тях са имена като Аня Пенчева, Елица, Мими Иванова и други, десетки модели, но и хора на науката. Снимките на енергоинформационната матрица, каквато всъщност е аурата ни, се правят със специален софтуер, разказва Рум Марк, който има студио за това споделиха от “Стандарт”.

В него не само могат да снимат енергийното ви поле, но и да го коригират в зависимост от това какво искате да постигнете.

Освен на изброените по-горе звезди, Марк е правил снимки и на световноизвестния учен и офталмолог Ернст Мулдашев – човека, осъществил пръв трансплантация на око и родоначалник на регенеративната хирургия.

Корекцията на човешката аура може да стане и за 20 минути, но и за месеци.

Зависи от това с каква нагласа идваш и доколко вярваш, разказва Рум Марк. Ако си настроен положително, промените ще се случат по-бързо. Цялата терапия се извършва със специална техника и медитация, които променят цветовете, които излъчваш.

По думите на Марк, който е и поет, аурата ни дори предхожда физическото ни съществувание, затова и чрез нея например могат да бъдат откривани генетични болести. Понякога промяната в нея сигнализира за болест, която дори все още не се е проявила на физическо ниво. Самата енергоинформационна матрица представлява съвкупност от цветове, от които два или три са доминиращи

Те показват основното, което характеризира дадения човек. Всички останали багри, които всъщност са израз на вибрации, се менят според моментното ни състояние – гняв, яд стрес или неочаквано споходила ни радост. Дори всяка нова мисъл е в състояние да промени цвета на аурата ни.

Първите снимки, или по-скоро визуализации на енергоинформационна матрица, но на растения, е извършил Семьон Кирлиян през 1939 г.

В момента аурата може да бъде видяна не само на снимка, а и със специални очила. Според Рум Марк обаче след усилени тренировки и медитация, при което окото се учи да гледа разфокусирано, и с невъоръжен поглед можеш да видиш аурата на събеседника. Той дори провежда такива семинари, на които хората се обучават да виждат невидимото. За да успееш да визуализираш излъчването на хората около теб, трябва да гледаш малко над и малко зад определена точка, разказва терапевтът.

Ернст МулдашевНай-добрата аура е тази, при която разположението на цветовете е близко до тези на чакрата. Бяло, розово и лилаво например са хубави цветове, защото загатват за духовна нагласа.

Зеленото е свързано с хармония откритост към природата, дори и лечителски способности. В зелено свети например аурата на Ернст Мулдашев.

Хората, при които доминира червеното, обикновено са “заземени” – те нямат проблеми с материалния свят, лесно се ориентират в битовите неща, с лекота се грижат за деца и дом. За такива хора най-често се казва, че са стъпили здраво на земята. Жълтото показва склонност към езотеричното, а светлосиньото е дар да се изразяваш посредством гласа и словото. Такива хора често стават певци или писатели, проявяват се и като добри оратори, разказва терапевтът. Тъмносиньото е двуяко – от една страна, то загатва за т.нар. деца индиго, но от друга – за човек, отдаден на каузата, като тази отдаденост дори може да прерасне във фанатизъм. Тъмночервеното загатва за агресивна личност.

Всички тези цветове са като пъстра палитра в аурата ви – при моментни снимки дори и през няколко минути може да ги видите в най-разнообразни комбинации и варианти. Както човек не може да се изкъпе два пъти в една и съща река, така и е голяма рядкост да видиш два пъти абсолютно идентична аура.

Заболяването или депресията обикновено могат да бъдат установени при подобна снимка, но терапевтът трябва да бъде много внимателен в разчитането й. Причината е, че понякога дадена болест се проявява в сив цвят, а той много често може да бъде объркан със сребристото, което има съвсем други функции.

Снимки на ауратаЗаболяването може да обагри матрицата и в черно

или пък да направи цветовете й леко рехави. В такива случаи обаче това може да бъде объркано и с белия цвят, който всъщност изразява духовност – такива хора често пъти се превръщат в духовни учители. Когато се извършва лечение, първо трябва аурата да се заземи – тоест да се постигне по-голямо количество на зеления цвят, а след това да се постигне пренареждане на останалите цветове в поредността на чакрите.

По думите на Марк самата аура следва формата на човешкото тяло или на органите, около които е разположена. Тя се проявява на няколко нива – клетъчно, атомно, молекулярно и квантово.

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*