Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Хората със сини очи са невероятни! Ето защо:
Хората със сини очи са невероятни! Ето защо:

Хората със сини очи са невероятни! Ето защо:

В повечето случаи хората със сини очи са творци на този свят, това са хора, пълни с енергия и сила. И енергията им е насочена изключително към съзидание, към безкраен порив да се постигат поставените цели и да се измени света към по-добро.

Интересното е, че хората с различен цвят от синия на очите обикновено гледат на синеоките си другари с определени очаквания.

Подсъзнателно тези хора очакват одобрение от синеоките. Именно хорaта със сини очи се считат за носители на непоколебимата истина и решенията им са непоколебими. Ярките сини очи се смятат за признак на висок интелект.

Общуването със синеоки помага да се възстанови изхабената енергия и да се снеме душевното напрежение.

Притежателите на сини очи са творчески личности и никакви общоприети рамки не са пречка за тях. Синеоките гледат на целия свят като на поле за осъществяване на техните желания, колкото и луди да са те.

Човекът със сини очи по дефиниция винаги е прав. Дори ако вие (и сте с различен цвят от очите на събеседника) спорите със синеок, то подсъзнателно вече сте готови да се съгласите с него. Хората със сини очи са лидери и винаги постигат своето.

Що се касае до чувствата, то в повечето случаи синеоките са много импулсивни и действат по прищявка. Но се случва така, че щом стъпят в брак или в сериозна връзка, хората със сини очи се ръководят не само от емоциите и истинските чувства, но и от логиката.

Човекът със сини очи е много силна и своеволна личност. Импулсивността на хората със сини очи често им носи немалко неприятности, с които, впрочем, те с лекота се справят.

Импулсивното поведение е един от главните недостатъци на синеоките. Но когато здравият разсъдък и логика вземат връх над емоциите, синеокият човек взима верни и необичайни решения.

Притежателите на сини очи са целеустремени, не прекалено сантиментални хора. Те не си хабят сълзите.

Понякога изпадат в пристъпи на силен гняв или безпричинна депресия. Но такива промени в настроението са редки. Често синеоките хора имат спокоен характер, но еднообразието ги потиска.

Въобще синеоките постоянно жадуват промени, не ги влече монотонния, еднообразен живот. Те се адаптират бързо към всичко и се ориентират в много области.

Синеоките хора са творци. Често притежават оригинални таланти, тъй като интелектът им е по-висок от този на представителите на другите цветове на очите.

И не е заради упорството, което несъмнено им е присъщо. Синеоките хор не получават и не очакват подаръци на съдбата. Те не печелят от лотарията, нямат нужните влиятелни познати. Те постигат всичко сами.

Смята се, че синеоките личности са под контрола на стихията въздух. Затова и постоянно се променят: понякога са добри и спокойни, с тях е приятно да се общува, е понякога се раздразват, повличат всичко по пътя си като бушуващ океан.

Синеоките момичета са добри и мнозина могат да се възползват от това. Ако те открият, че някой не е искрен с тях, последствията ще са неминуеми. Те не забравят никога предателите.

Мъжете със сини очи по своята същност си остават деца за цял живот, пише Уебмястото.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?