Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Български чакръкчия изуми лекарите в Чикаго, успя да смени физиономиите им
Български чакръкчия изуми лекарите в Чикаго

Български чакръкчия изуми лекарите в Чикаго, успя да смени физиономиите им

След няколко месеца в изключително тежко състояние на Надя Станилова от Чикаго ѝ предстои тежка операция на гръбначния стълб.

Това е решението на трима американски специалисти. От доста години жената работи като медицински работник в дом за стари хора в Чикаго и докато помага на един от старците да стане, усеща адска болка в гърба, разбра Ко4.

Стайчето от ДимитровградОт този миг насетне тя почти не може да ходи, болките са денонощни, не може да спи и започва да обикаля клиниките. Изписват й таблетки, мазила, инжекции, но болките не отминават. Личната й лекарка дори я праща до китаец, който се занимава с акупунктура, но и това не помага. От неговото лечение на Надя й остават само белезите от вендузи, болките обаче не отминават.

Така се стига до решението на американските специалисти да оперират българката, за да отстранят проблема, който според тях е в гръбначния стълб.

Стайчето от ДимитровградБлизки на Надя от Димитровград я съветват да се обърне към Стайчето, известен чакръкчия и мануален терапевт от кв. „Черноконево” в Димитровград, който прави масажи на хасковските хандбалистки.

Така семейство Надя и Станислав спешно се връщат в България и попадат при Стайчето. Лечебният процес при него трае не повече от… минута. Той намира прищипания нерв и го освобождава само с едно натискане на палеца.

Чакръкчията я изцерил за по-малко от минута, само с няколко натискания на болното място. Той не само я вдигнал на крака, но дори вече отпаднала необходимостта да бъде оперирана. Като се върнала в Чикаго трима невролози и ортопеди я прегледали и не можели да повярват на чудото, сторено от неизвестния за тях лечител.

Чакръкчия СтайчетоДори не усетих болка, разказва Надя, той само натисна на болното място и от това натискане болката ми изчезна. След това направихме видеовръзка по скайпа с тримата доктори, които ми препоръчаха операцията. Те не можеха да повярват, че аз танцувам.

Дълго време им обяснявахме какво значи прищипване на нерв, явно не бяха наясно с думата, не им е позната. Но съм горда от това, че Стайчето успя да смени физиономиите им…

Чикагски лекари дори помоли мъжа на Мария да заснеме сеанса с видеокамера, за да видят метода, по който лекува лечителят от димитровграския квартал „Черноконеово“.

Той често може да бъде открит в хасковската зала „Спартак“, където помага на женския хандбален отбор, ако някоя състезателка се контузи. Съвсем наскоро дори спаси от адски болки две момичетата от тима на домакините от Сливница, които играха мач с Хасково. На едното той помогна още по време на самия мач. За другото се наложило автобусът с хасковлийки да спре в заведение на Околовръстното шосе в София, за да изчакат пациентката. Тя се контузила в рамото и изпитвала много силни болки.

На Стайчето били необходими само 30 секунди, за да намести нерва и да освободи състезателката от силната болка.

Източник: DGnews

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?