Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Валентин Кулагин влиза в „Като две капки вода“ (Вижте тук)
Валентин Кулагин влиза в „Като две капки вода“

Валентин Кулагин влиза в „Като две капки вода“ (Вижте тук)

Валентин Кулагин влиза в „Като две капки вода“, узна КОЧ. Тази новина се разпространи през последните дни в медиите.

Слухът гласи, че Цецо Андреев и неговият враг Кулагин също имат мераци за шоуто, което тръгва през пролетта. Първият показа във „ВИП Брадър“, че му се отдава да имитира, макар че си личи, че по пеене е бил двойкаджия.

Кулагин, с когото враждуват открито, също бил потенциален участник в „Като две капки вода“. Той открито заявил на продуцентите, че ще им вдигне рейтинга с такова шоу, каквото дори не са сънували. Единственото изискване на двамата врагове било другият да не е част от предаването.

И докато Цецо Андреев не е оправдал новината, то Кулагин не обича да мълчи и реагира от официалните си профили в социалните мрежи. Там той реши да коментира евентуалното си участие в „Капките“.

„Нямам отправена покана от продуцентите на шоуто до този момент“, написа гримьорът и допълни, че се чуди от къде медиите черпят тази информация. Валентин обаче не крие, че би изслушал всяко интересно предложение. „Разбира се, бих изслушал всяко ИНТЕРЕСНО предложение, по телефона, защото, както знаете зимата не живея в България. Пределно ясно е , че най-голямото шоу в този формат мога и ще направя… Аз“, пише още Кулагин.

Той изтъква и своите предимства, с които мисли да спечели „Като две капки вода“, ако някой му отправи покана за участие. „Имам краката, задника, имам и гърлото, мога и да лазя на сцената, движа се много добре“, пише той.

Валентин има едно изискване към продуцентите на предаването за имитации. „Но моля ви, ако ще ме карате да се прибирам до България преждевременно – нека е резонно“, моли гримьорът.

В момента Кулагин е в Дубай, където е сезонът на сватбите и има много работа, призна той преди известно време.

Източник: razkritia.com

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Тодор Тодоров

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook