img
Home / КЛЮКАРНИК / Ваня Костова: Псевдо снахата е атеист, няма да й дадем детето!

Ваня Костова: Псевдо снахата е атеист, няма да й дадем детето!

/
/
/
484 Views

Ваня Костова отрече да е в дъното на раздялата на сина й Боян с жена му Стефани, научи ko4.

Двамата се разделиха с бурен скандал миналото лято, а сега водят война заради дъщеря си Ванеса. Певицата бе наречена „вещица“ от младата жена, която я обвинява, че се е месила в брака им.

„Не аз съм виновна за края на връзката на сина ми и псевдо снахата. Християнка съм и не бих попречила на любовта между двама души. Те имат проблеми в отношенията си и затова се разделиха. Бях против, но след като не се разбират… Тя от мене видяла само добро. Изгледах внучката от бебе – не че ми е тежало, защото обожавам Ванеса. И сега е до мен! От лятото тя една седмица е при майка си и една при нас с Боян. Вече е ученичка в първи клас в музикалното училище и се дават пари за уроци. Стефания иска да отнеме родителските права от сина ми, а това не е редно, защото едно дете има нужда от двамата си родители, както и от майка – независимо каква е тя”, казва Ваня Костова.

Певицата се зарича, че със сина й няма да допуснат родителските права да бъдат предоставени изцяло на нея. Настояват режима, при който малката Ванеса се гледа и от майката, и от бащата с помощта на бабата, да се запази. Заричат се да се борят до последно в съда за това. Костова е и против това родителските права да се дадат изцяло на сина й Боян – „и двамата са родители, и двамата я обичат“.

няма да й дадем детето

Синът на Ваня Костова – Боян, в доброто старо време, когато се разбираше с жена си Стефания. Днес малката Ванеса се гледа една седмица от майката и една – от бащата и бабата

Тя не скри, че може да наговори много неща срещу „псевдо снахата“, но предпочита да замълчи. За нея атеист, каквато била Стефания, можела всичко да изрече. „Ще запазя публикациите с клеветите на майка й и ще ги прибера в папка. Нека някога Ванеса види какво е било отношението на Стефания към роднините й”, категорична е звездата от „Тоника СВ“.

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook