Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Президентът Радев зарязан от жена си на куп визити
Президентът Радев зарязан от жена си

Президентът Радев зарязан от жена си на куп визити

Десислава Радева мистериозно се скри от публичното пространство, научи ko4. От известно време любимата на Румен Радев се покри и не го придружава по визити в чужбина или на публични събития у нас.

От началото на мандата на президента Генерал Деси не пропускаше да застане редом до съпруга си, без значение дали е нужно, важното беше да е до него. По думите ѝ това е задължение на всяка съпруга, но явно съпружеските задължения през последните седмици не са на първа линия за нея.

Първият ѝ пропуск от две години насам бе на 24 май, когато се оказа, че вместо да е до мъжа си на шествието за празника, тя чете лекция на здравен семинар в луксозен комплекс на морето. После не се похвали с тоалети на още няколко важни събития, за да покаже новите си рокли, където президентът бе гост. От своя страна Румен Радев гледа да се яви където може, участва в тържествата и съборите по села и паланки.

Десислава Радева не бе до него и затова в президентството тръгнали слухове, че между двамата има скандал по повод публичните появи. На „Дондуков“ 2 недоумяват каква е причината първата дама да потъне в забвение, още повече по собствена воля. Служители от президентството споделят, че това е нетипично за нея, след като отсъствието на Иво Христов, с когото тя дори публично се скара, ѝ отваря още по-широк фронт за изяви.

„Вероятно доказва нещо на някого и се опитва да покаже, че не я блазни славата или светския живот, но е твърде късно за това“, коментират на „Дондуков“ 2.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?