Горещи новини

Вече са ясни! Ето ги 5-те финалистки в „Ергенът“ + актуалната половинка на Алек (СНИМКИ):

Eto gi 5-te finalistki v Ergenyt i aktualnata priqtelka na Alek

Много спекулации има около това коя ще е победителката във формата „Ергенът“. Най-новата клюка гласи, че вече са ясни  5-те финалистки в третия сезон на „Ергенът“ – фаворитките, които са успели да стигнат най-близо до сърцето на Александър Младенов.

И все пак не достатъчно, че да си тръгне с една от тях.

Сайтът Intrigi.bg разкри имената на последната петорка в “ Ергенът “, цитирайки свой достоверен източник. Това са Маги, Надежда (Нани), Валерия, Йоана и Надя, а във финалната тройка влизат стюардесата Йоана, Маги и Нани. Шестата финалистка пък е Екатерина. Победителката обаче, както вече разкрихме, няма да има.

Йоана Ергенът

В последния епизод на шоуто Алек ще изпитва сериозни колебания и ще се разкъсва от дилемата коя дама да избере – Нани или Маги. В крайна сметка ще си тръгне сам, оставяйки двете блондинки с разбити сърца.

Надежда няма да страда дълго обаче. Към момента тя си има сериозен приятел и е щастливо влюбена, разкриха нашите източници.

Маги и Алек Ергенът 3

Изненадата тук е коя е актуалната половинка на Алек в момента, а именно – Магдалена Томова. 36-годишната управителка и Ергенът ще се съберат малко след финала на снимките през ноември. Двамата продължават да са заедно и само времето ще покаже докъде ще се задълбочи връзката им.

Именно Маги участва във видеото към песента „Виновен“ на Маги Джанаварова. Двете са приятелки и заради горчивия опит на управителката в любовта и изневерите, е била поканена да се включи в клипа.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Вече са ясни! Ето ги 5-те финалистки в „Ергенът“ + актуалната половинка на Алек (СНИМКИ):"

Какво мислите?