Горещи новини

Видях как една корейска домакиня лесно се отървава от праха и направих същото! Сега къщата е винаги чиста и мирише на свежест.

Vidqh kak edna koreiska domakinq se otarvava ot praha i napravih syshtoto

Проблемът с праха по повърхностите в къщата е познат на всяка домакиня. Но някой от нас почистват праха всеки ден, а други го правят по-рядко. Е, аз принадлежа към втората категория домакини, защото знам една тайна.

Благодарение на тази тайна повърхностите остават чисти по-дълго, прахът не се утаява върху тях.

Отървавам се от праха с обикновен омекотител. Разбира се, звучи малко странно. Но повярвайте ми, работи добре.

Важно! На омекотителя трябва да пише, че има антистатично свойство. Това означава, че такъв инструмент перфектно ще отблъсне праха.

Първо трябва да навлажнете кърпа и да я изстискате. И с тази леко влажна кърпа премахваме праха от повърхностите. Не забравяйте да почистите праха от вратите.

Избърсваме и леки повърхности, дори ако визуално изглежда, че няма прах. Всъщност е така, просто на светли повърхности не се забелязва толкова.

След това изсипете малко количество омекотител в купата. Намокряме кърпата в този продукт и отново избърсваме всички места, където обикновено се натрупва прах.

Обърнете внимание.

Нанесеният слой балсам трябва да е много тънък.

Ето една необичайна употреба, която намерих за омекотител за тъкани. Не забравяйте да опитате да използвате този трик и ще бършете праха много по-рядко.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Видях как една корейска домакиня лесно се отървава от праха и направих същото! Сега къщата е винаги чиста и мирише на свежест."

Какво мислите?