Горещи новини

Вижте доведената щерка на Гала (ФОТО)

доведената щерка на Гала

Доведената дъщеря на Гала няма късмета на сестра си Мари да я бутат напред и нагоре и всичко да й се поднася на тепсия, разбра ko4.

Дъщерята от първия брак на бившия мъж на тв водещата – Аня, заработва по столичните барове, дочу „Уикенд”.

За разлика от галеницата на съдбата Мари, по-голямата щерка на Константин Будев се е натоварила с няколко професии, които са опитва да упражнява едновременно, за да свързва двата края. Едно от работните й места било като водеща на шоупрограми в столични барове. За щастие на бащата, това не са забавления със стриптийзьорки и дами със съмнителен морал, а съвсем прилични куиз шоута, на които се явяват нормални хора, за да мерят знания в различни области, след като приключи работното им време.

Аня Будева била момичето, което задава въпросите, коментира отговорите, а на финала обявява победителите за съответната вечер.

Хората я харесвали, защото е красива и духовита. Никой обаче не подозирал, че момичето е доведена дъщеря на звезда като Гала. Самата Аня предпочитала да пази това в тайна, тъй като не искала да я сравняват с бившата й мащеха, нито с нейната дъщеря Мари, която още след абитуриентския бал стана главен редактор на собствен сайт, а към момента се пробва като инфлуенсър и актриса в уеб сериал за тийнейджъри.

доведената щерка на Гала

За Аня се знае, че е луда глава, която кара огромен мотори и е учила арабистика и международни отношения. Въпреки това обаче решила да се развива в шоубизнеса като своята бивша мащеха. Но късметът все още не й се е усмихнал. Зад гърба си има няколко изяви като модел, малка роля в сериала „Стъклен дом” преди години и опит в журналистиката, в който помага майка й. Тъй като обаче й липсва особена подкрепа от страна на влиятелни хора в шоубизнеса, се наложило да търси още изяви, включително по баровете.

Твърди се, че това изобщо не притеснявало момичето.

То се забавлявало с работата си и не завиждало на своята по-малка сестра, която получава летящ старт в кариерата. Аня била в прекрасни отношения с Мари, но не и с майка й Гала. Двете поддържали протоколни отношения, когато се налага, но никога не са били близки, твърдят запознати.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Вижте доведената щерка на Гала (ФОТО)"

Какво мислите?