Home » КЛЮКАРНИК » Вижте защо Мариана Попова и Плачков крият щерките си вкъщи
Вижте защо Мариана Попова и Плачков крият щерките си вкъщи
Вижте защо Мариана Попова и Плачков крият щерките си вкъщи

Вижте защо Мариана Попова и Плачков крият щерките си вкъщи

Мариана Попова и Веселин Плачков се срещат за първи път в Кърджали. Казват, че не е любов от пръв поглед, но запознанството им се случва в момент, в който сякаш и двамата имат нужда точно един от друг.

„Начинът, по който ние говорехме и общувахме един с друг – това беше разковничето. Човекът, на когото да се опреш, рамото, на което да се облегнеш, да си кажеш какво ти тежи. Той беше насреща в този момент, както и аз за него“, споделя Мариана пред bTV.

„Аз тогава бях останал много сам. Срещнах Марианка и бях казал, че не желая дом, семейство, не са за мен тези неща, а се оказа, че много съм го искал, но не се е случило с човека, с когото е трябвало да бъде, и сега си ми е хубаво“, казва Веселин.

„На него му беше трудно да се предаде на чувството любов, на влюбването. За него тези неща бяха чужди и дълъг период аз бях виновна за това, че той ме обича“, допълва Мариана.

Няколко месеца след първата им среща те заживяват заедно. За свой дом първоначално избират място, далеч от динамиката на големия град.

„Опитахме да живеем край Казанлък, но си даваме сметка, че е много трудно да живееш на село, защото там няма добра инфраструктура, няма болници, не е уредено. По време на бременността направих много тежка бъбречна криза и тогава осъзнахме, че ни трябват два часа, за да стигнем до София“, разказва Мариана.

Мариана и Веселин казват, че са създали устойчив и уютен дом, в който да предпазят дъщерите си от фалшивите новини по техен адрес в интернет пространството.

„Те се смеят повече от нас. Спомням си, когато ни дадоха за първи път в „Папараци“. Тогава се събрахме четиримата в хола, номер 5 я нямаше още, и по време на целувката Андреа каза: „Охоо, те им пуснаха и музичка“. Мария направи една такава физиономия и каза: „И това ли беше?“ и ние казахме: „Ами да!“ и отидоха да си играят. Те са щастливи и горди от това, което се случва, и са изключително умерени в анализите си“, споделя Мариана.

„Хубаво е, че като са двете, ние все едно нямаме деца вкъщи, защото са затворени някъде, сами се оправят, ние им пречим. Чувстват се добре и ние имаме повече време за нас“, добавя Веселин.

Мариана и Веселин обичат да прекарват времето си заедно в дълги вечери на свещи с вкусна вечеря и хубави разговори за кино и музика. Не липсват и забавните моменти вкъщи, както и изненадите.

„От нея и от приятелите й – Любо Киров, Орлин Горанов, съм чул префасонирани половината песни в България, като текстовете звучат съвсем различно“, смее се Веселин.

„Когато Съли Ерна дойде в България, той ми надуваше главата в колата нонстоп с този изпълнител. Аз много исках да го изненадам и разбрах къде ще вечеря Съли Ерна в деня преди концерта. Отидохме в този рок клуб, накарах всички да мълчат, да не се изпуснат пред него, че чакат Съли Ерна. Пристигат негови приятели от Плевен и аз ги дърпам по ъглите да не коментират. Целият бар знае, че Съли Ерна ще дойде, само Весо не знае“, разказва Мариана.

С огромно „Да“ Мариана е засвидетелства готовността си да стане и законна съпруга на Веселин, а не след дълго ще има и сватба.

„Постоянно ми пуска едно дете с една рокля за най-малката ни дъщеря. Гледам, че детенцето от снимката е на около 2-3 години. Може би тогава тя ще даде зелена светлина на този момент“, казва Веселин.

„Мариана е такава, каквато всъщност я видях от самото начало. Все казвам, че е едно много силно момиче“, споделя още Веселин.

„Много сърцат. Той изглежда много лесно раним, респектиращ, но аз имам до себе си един дълбоко емоционален човек – чувствен, работлив, услужлив и наистина, без да хиперболизирам, този човек е в състояние да убие за семейството си. Аз точно такъв мъж съм търсела“, категорична е Мариана.

Източник: www.marica.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?