Горещи новини

Войната бушува с пълна сила: Маги Халваджиян захапа Слави Трифонов

Войната бушува с пълна сила Маги Халваджиян захапа Слави Трифонов

Войната между Слави Трифонов и Маги Халваджиян тлее с пълна сила, научи ko4.

Войната между Слави Трифонов и Маги Халваджиян е на път да придобие ново измерение. Продуцентът на „Господарите“ отвърна на удара. Поредният пост на Маги Халваджиян в социалните мрежи показа, че между него и Слави Трифонов все още тлее напрежение.

Арменецът обяви, че с Рачков обсъждат присъединяването му към екипа на Дългия.

Комикът също потвърди това разкритие. В екипа на „Капките“ той каза, че от другия понеделник всички ще имат възможността да го гледат в шоуто на Слави Трифонов. Маги Халваджиян го провокира да си опита късмета. Рачков отвърна, че не е необходимо да се пробва, тъй като той вече е в шоуто на учиндолеца.

На пръв поглед репликите на Рачков и Маги Халваджиян изглеждат съвсем невинни, но истината е, че те доказват напрежението, което тлее между двамата продуценти.

Напрежението между двамата тлее от години. Но конфликтът ескалира, когато Маги Халваджиян измъкна под носа на Дългия „България търси талант“.

Скоро арменецът коментира скечовете на Слави и заяви, че някога е бил негов приятел. Но по неизвестни за него причини Дългия се е променил много и станал по-затворен. Маги допълни, че шоуменът има право да имитира всеки, но да го прави по-забавен начин.

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Войната бушува с пълна сила: Маги Халваджиян захапа Слави Трифонов"

Какво мислите?