Горещи новини

Все едно не е раждала! Николета Лозанова разходи малката Борислава, изглежда перфектно! (СНИМКА)

Nikoleta Lozanova vse edno ne e rajdala

В перфектна форма е плеймейтката Николета Лозанова, която преди малко повече от месец дари половинката си Николай Михайлов с дъщеричка.

Лозанова сподели с почитателите си снимки, на които се вижда как разхожда малката Борислава в количката, облечена по последна мода.

По тялото й вече няма нито един излишен грам, което си е направо за завиждане!

Естествено, кадрите са изпипани до най-дребния детайл.

Николета Лозанова количка

„Обожавам я…и нея и количката..“, пише щастливата майка над фотоса. Както е известно, това е второ дете за нея и първо за вратаря на „Левски“ Николай Михайлов.

Наскоро изкусителната брюнетка, която вече демонстрира добре познатия сексапил, нищо че наскоро е раждала, намекна, че мисли и за сватба. Направи го с любопитен кадър в профила си, от който се вижда разкошен годежен пръстен.

Дали тази година Николета и Ники няма да ни изненадат и със сватбеното си тържество, скоро ще стане ясно. Но предвид бързите темпове, с които изкусителната брюнетка се възстановява след раждането, нищо чудно да си подари и една пищна лятна сватба, пише „Блиц“.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Все едно не е раждала! Николета Лозанова разходи малката Борислава, изглежда перфектно! (СНИМКА)"

Какво мислите?