Home » KO4 STORY » В училище го тормозеха заради теглото, а сега е мечта за всички момичета – историята на една победа над себе си!
В училище го тормозеха заради теглото

В училище го тормозеха заради теглото, а сега е мечта за всички момичета – историята на една победа над себе си!

Борбата с килограмите не е приоритет само на възрастните. От наднормено тегло страдат и много деца, а за тях това е съпроводено освен с ниско самочувствие и с хиляди подигравки от страна на връстниците им.

Днес от Ко4 ще ви разкажем историята на една победа над себе си и килограмите, която може да стане вдъхновение за всеки от вас:

Остин Шифлет от детството си е тормозен от околните заради пълнотата си. В училище момчето е обект на подигравки и издевателства. Това провокира синдрома на “заглушаване” на стреса и теглото му става още по-голямо.

Комплексите и постоянното негодувание, нервност и умора, дават началото на продължителна депресия. Остин започва да бяга от училище, като през цялото време стои в мазето на къщата си, играейки игри.
И тогава …

дебело дете

Момчето си мисли, че тежи около 110-115 килограма, а когато решава да провери теглото си, остава шокирано. Стрелката удря 174 кг!

пълно момче

Тогава Остин решава да се промени. Неговата баба наскоро е отслабнала благодарение на известната диета на Аткинс, така че Остин започва да следва съветите ѝ.

За 3 месеца по метода на Аткинс, той губи 35 кг. Следващата стъпка е фитнес-залата.

дебело момче

момче тренира

За да не се срещат с мъчителите си от училище, момчето започва да посещава залата нощем. След известно време и немалко усилия той успява да се превърне в ето този красив мъж!

реклама на сериал

млад мъж с баба си

Сега Остин има цяла тълпа от фенове! 

Младият мъж е придобил увереност. Той дори решава да стане модел. И не след дълго негови снимки се появяват на страниците на модните списания!

млад мъж тренира

Остин е много благодарен на любимата си баба, защото заради нея е станал толкова успеше и атлетичен. Според младия мъж, за да отслабнат, хората трябва да се осмелят да направят първата стъпка към нов живот и да не се отказват, въпреки трудностите.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?