img
Home / БЪЛГАРИЯ / Гадателката на Берлускони взриви България с пророчеството си за Бойко Борисов за 2019! Няма да повярвате!

Гадателката на Берлускони взриви България с пророчеството си за Бойко Борисов за 2019! Няма да повярвате!

/
/
/
2020 Views

Бойко Борисов среща умна красавица, президента Радев не се отказва от политиката

Бойко Борисов ще се кандидатира за държавен глава. Вероятността да спечели президентските избори макар и на косъм е много голяма. Това твърди за първия човек в държавата гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, разбра КОЧ.

Тя смята, че президентските избори ще са много оспорвани, но трябва да знаем, че Борисов няма да се задоволи с представителността на президентската институция и ще се бори за разширяване на правомощията, надявайки се на подкрепа и от десни и от леви. През идващата година премиерът ще се срещне с красива, интелигентна и умна жена. Тя ще го накара да реши, че не трябва да повече да е сам и с нея той ще продължи напред. Само, че бъдещето му няма да е безоблачно.

Борисов ще продължи напред, но ще се почувства предаден от най-близките си хора, твърди феномена.

Той ще стане обединител на Балканите, а сегашното правителство ще изкара докрай мандата си. Защото премиерът ще се поучи от грешките си и умело ще балансира.

Теодора Стефанова има прогноза и за политическия живот в страната. Според нея сегашния президент Радев ще успее да пребори трудностите, а дори ще си стисне ръцете и с опонентите си. През него ще има две големи предизвикателства. Едното, от които свързано с международна институция.

За БСП гадателката пророкува, че ще загърби конфликтите си.

Лидерката Корнелия Нинова ще успее да утвърди новото лице на социалистите. А в ДПС ще влязат много млади хора и партията скоро ще бъде оглавена от жена, предават от retro.bg.

[kkstarratings]

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!