Новините на фокус
Home » СВЯТ » „Големият кръст ще се появи на небето“: наближава най-важният ден в годината! Няма как да се скриете от Съдбата:
„Големият кръст ще се появи на небето“: наближава най-важният ден в годината! Няма как да се скриете от Съдбата:

„Големият кръст ще се появи на небето“: наближава най-важният ден в годината! Няма как да се скриете от Съдбата:

Астрологът Юлия Лифанова разказа защо остават броени дни до най-важното астрологично събитие на лятото – кармичните възли, Плутон и Слънцето образуват Големия кръст. Какво е това и за какво ни готви Вселената?

През юли 2023 г. ще се случат няколко важни астрологични събития, които са редки и кармични (съдбовни) поради участието на най-важните точки и планети.

Първо, на 13 юли, възлите Раху и Кету се преместват от оста Телец-Скорпион към Овен-Везни за година и половина, което включва програма за разработване на брачни отношения, съюзи между жени и мъже и всякакъв вид партньорство.

Това означава, че Вселената води всеки от нас до най-важните събития в живота, независимо дали става дума за сватба, развод, брак, сключване на бизнес партньорство или начало на съдебен процес. Някои от горните ще се случат на абсолютно всеки!

Но основното събитие ще бъде в периода 17-18-19 юли – именно в тези дни в небето се събира най-тежката конфигурация на планетите, която се нарича Големият кръст. Планетата Плутон, Слънцето + Луната и възлите на кармата Раху и Кету стават четири точки в небето.

Интересното е, че Плутон в случая „дирижира“ ситуацията, защото е управител на Раху в Овен. Важно е, че Новолунието в Рак ще настъпи на 17 юли, тоест и двете светила ще стоят на един и същи градус в небето – няма как да се скриете от събитията!

лунен цикъл

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Големият кръст е огромна енергия, сравнима с атомна електроцентрала, когато в космоса се освобождава огромен потенциал на напрежение и в същото време възможност да се промени нещо драматично. Тъй като Плутон и Слънцето са начело на кръста, ситуацията ще бъде свързана с масата на хората.

В най-лошия случай може да се случи някаква катастрофа, а в най-добрия случай ще се случи известен квантов скок в много хора, бърза трансформация и желание напълно да променят съдбата си.

Плутон е отговорен за смъртта на всичко, което няма потенциал, а Слънцето означава нашето щастие, радост и удоволствие да бъдем себе си. Напрегнатият аспект между тях подсказва, че ще трябва коренно да промените живота си и от 17 до 19 юли много хора ще направят нещо съдбовно.

Независимо дали е във връзка, в кариера, в местоживеене – това ще бъде пробуждането на стотици хора за живот по техните собствени правила!

Кои зодии ще бъдат най-повлияни от Големия кръст?

Разбира се, най-много ще се промени съдбата на представителите на знаците, в които ще застанат Слънцето, Плутон и Възлите. А това са Козирози, Раци, Везни и Овен. Това астрологично събитие силно ще „закачи” и тези, чиито знаци се управляват от Плутон и Слънцето, а това са Скорпионите и Лъвовете.

Също така хората, родени на следните дати, ще усетят сериозни промени:

  • 20 и 21 януари
  • 20 и 21 април
  • 23 и 24 юли
  • 23 и 24 октомври
Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?