Home » КЛЮКАРНИК » Горещи подробности след ареста на Лоренцо: Софи Маринова се видяла в чудо
Горещи подробности след ареста на Лоренцо: Софи Маринова се видяла в чудо

Горещи подробности след ареста на Лоренцо: Софи Маринова се видяла в чудо

Синът на Софи Маринова е задържан от полицията, след като у него са намерени наркотици. Лоренцо е добре познат на органите на реда, тъй като не за първи път има сблъсък с тях след най-различни нарушения на закона.

Оказва се, че проблемите на Лоренцо с наркотиците не са от днес или вчера. Сайтът БЛИЦ съобщи страшни подробности, от които ще ви настръхне косата. Не искаме да си представим какво й е на Софи Маринова в момента и през какъв ужас преминава покрай сина си.

От варненска клиника за наркозависими докладвали, че преди около две години Лоренцо е бил постъпил при тях за лечение. Маминият синковец изкарал едва една седмица и избягал. Той дълго време се укривал и от майка си, която смятала, че плаща за лечението на сина си.

Тогава Софи Маринова решила да измисли работа за сина си и да го води с нея по участия за компания, за което му плащала по 300 лв. По този начин искала да го следи какво прави и да не му дава много време да върши глупости. Опитвала се да контролира и приятелския му кръг, но явно не е успяла да се справи с тази задача.

През последното денонощие полицията е спряла кола за проверка и сред пътниците, овен Лоренцо, е бил и 29-годишен криминално проявен, който е обявен за издирване.

„За всички, които четете статията – вярно е!“, смее се наследникът на Софи Маринова на клипчето, лапнал джойнт.

 

Самият Лоренцо през септември беше обявен за международно издирване, след като шофьор на бус с мигранти посочи сина на Софи Маринова като главатар на операцията за превозване на нелегални мигранти.

„Вместо сватба – арест“, шегуват се в мрежата със задържането на Лоренцо. Той трябваше да вдигне сватба на 24 ноември и макар неговата майка да не признава истинската причина, наш репортер научи, че булката си е отишла и се е отказала от съжителство със сина на известната певица.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?