Дева Мария: 20-г. девственица забременя, шокира всички месеци по-късно

Devstvenica zabremenq

20-годишно девствено момиче в днешно време, за жалост, е истинско чудо и се намира трудно. Е, Никол Мур е именно такова момиче.

Тя не е могла да прави секс. При всеки опит за физически контакт, тя получава спазъм на мускулите във влагалището и нищо не може да влезе вътре.

„Не използвах тампони, не можеха дори да ми вземат цитонамазка за преглед. Никой не знаеше какво е това състояние. Всички лекари просто свиваха рамене и ме изпращаха у дома“, разказва Никол.

За секс въобще не можело да става и дума. Всеки опит за подобна активност завършвал с адска болка.

„Разбрах, че нещо не е наред с мен, но нямах никаква представа какво. Когато с приятеля ми започнахме да се срещаме, отидох отново на доктор, за да разбера какво ми пречи. Тогава ми казаха, че просто съм прекалено стресирана и това ми пречи да се отпусна“, спомня си Никол. За щастие приятелят й бил готов да я приеме, без значение от бремето, което ще носи. Двамата си доставяли удоволствие без секс. Никой обаче не е подозирал, че Никол може да забременее, дори без да спи с него.

„Имах ужасни киселини, гърдите ме боляха. Моя приятелка ми каза, че при нея точно така протекла бременността. И двете се засмяхме на това, защото тя знаеше за моя проблем и разбираше напълно, че няма как да забременея. Все пак реших да си взема тест и той показа две черти“, признава тя.

Приятелят ми предположи, че е възможно да се забременее и без проникване, ако по време на галенето все пак спермата някак попадне във влагалището ми.
Лекарите потвърдиха, че най-вероятно именно това се е случило.

Разбира се, момичето беше шокирано. В края на краищата все още беше девствена/ Никол се притесняваше и си мислеше, че приятелят й ще реши, че му е изневерила. Въпреки това той не се усъмнил в нея.

Когато Никол е в четвъртия месец има късмета да попадне на начинаещ специалист, който наскоро е слушал лекция за вигинизмът и предположил, че именно това е проблемът на бъдещата майка.

„Потърсих в Гугъл симптомите и получих отговори за състоянието си. Това беше като чудо. Сега разбрах, че всичко с мен е наред и това е просто болест“, казва Никол.

Вагинизмът може да бъде причинен от различни причини – лош сексуален опит или подсъзнателен страх от секса. Може да възникне дори без никаква видима причина. Най-важното нещо в случая обаче е, че това състояние е лечимо. Така че с Никол се случи още едно чудо. Тя загуби девствеността си през петия месец на бременността си.

След общо 9 месеца Никол роди дъщеричка – малката Тили.

„Сега ме наричат Дева Мария“, смее се момичето, но признава: „Все още не съм се отървала напълно от проблема си, но накрая имам нормален личен живот и едно малко чудо в него – Тили“. /jenata.blitz.bg

Твоят коментар

Be the first to comment on "Дева Мария: 20-г. девственица забременя, шокира всички месеци по-късно"

Какво мислите?