Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Денят на СИНЯТА ЛУНА – от какво да се откажем днес, за да обърнем късмета в своя полза:
Денят на СИНЯТА ЛУНА - от какво да се откажем днес за да обърнем късмета в своя полза:

Денят на СИНЯТА ЛУНА – от какво да се откажем днес, за да обърнем късмета в своя полза:

В света на астрологията и мистиката всяко астрономическо събитие носи със себе си поток от енергия, който може да се използва във ваша полза. Едно такова уникално събитие е  Синята луна, мощното пълнолуние, което настъпи тази сутрин, на 31 август 2023 г.

Говори се, че има особено влияние върху живота, особено във финансов аспект. Днес ще ви кажем какво да правите и от какво да се откажете в този ден, какви парични ритуали могат да помогнат за привличане на финансов просперитет, както и какви характеристики са присъщи на този специален ден.

Най-силно пълнолуние тази година – 31 август 2023 г

Нощта на 31 август донесе необичайна гледка в небето – луната бе осветена в синьо и необичайно голяма. Това явление се обяснява с астрономически характеристики: светлината на луната преминава през земната атмосфера и се отразява в такъв отенък. Хората вярват, че тази необичайна енергия ще доведе до приток на положителни промени, включително финансови.

синя луна

Какво да избягваме по време на синя луна

За да се увеличи максимално потенциалът на синята луна, трябва да се следват определени насоки. Първо, избягвайте да общувате с хора, които предизвикват негативни емоции, и се опитайте да избегнете силно емоционално напрежение. Също така е важно да се въздържате от пиене на алкохол и храни със сложни въглехидрати, тъй като тези действия могат да нарушат хармонията на енергиите.

Какво трябва да се направи

От друга страна, препоръчително е да сте в уединение, за да се свържете със себе си и вътрешните си желания. Това е страхотно време да мечтаете и да правите планове. Също така си струва да се занимавате с творчество, да снимате или дори да се потопите в света на спомените от детството.

Три ритуала за пари

За да привлечете финансов късмет и просперитет, можете да използвате прости ритуали за пари, които ще наситят вашите желания с положителна енергия.

  • Заредете вещите под светлината на луната. По време на целия период на Синята луна (т.е.
нощта срещу 31 август и нощта срещу 1 септември) можете да изберете любимата си вещ, особено ако е свързана със среброто, металът на Луната. Поставете я за известно време под светлината на синята луна, за да я заредите с положителна енергия.

  • Символика на числата. Синята Луна се свързва с числата 2 и 4. Използвайте тази символика, когато избирате номинала на банкнотата за своя ритуал.
  • Ритуал с вода и свещ . Напишете желание за привличане на пари на хартия и запалете свещ. Гледайки през пламъка към синята луна, представете си как вашето желание се сбъдва. След това увийте хартията заедно със свещта и я заровете в земята.

синьо пълнолуние

Характеристики на деня

В деня на Синята луна трябва да сте особено внимателни към това, което говорите и правите. Появата на неприятни факти или тайни може да наруши хармонията, така че е по-добре да избягвате тежки разговори и спомени.

Вместо това се опитайте да нарисувате картина на това, което ви притеснява, дайте име на елемента „проблем“ и добавете усмивка. Съсредоточете се върху положителното и си позволете да преминете през деня спокойно.

Синята Луна е времето, когато енергията на небесните тела може да стане ваш съюзник в постигането на финансов просперитет. Като следвате прости препоръки и изпълнявате парични ритуали, можете да се настроите за положителен резултат и да привлечете нови финансови възможности в живота си.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?