img

Десет пози, които разкриват характера на жените

/
/
/
439 Views
loading...

Отдавна е известно, че жената е мистериозно и загадъчно същество. А разгадаването на характера й е сложен пъзел. Но има и такива хора, които се опитват да го разгадаят, като тези съставили следния тест, видя КО4.

Да узнаете природата на красивата половина на човечеството ще ви помогне позата, в която обикновено седи или стои. Изберете най-подходящата от показаните на картинката и прочетете по-долу, какво означава това.

1 – вие сте балансирана, практична, толерантна. Всеки признава, че сте лоялни и искрени в приятелството. Известна студенина във външния ви вид понякога ви пречи да установите контакт с другите.

2 – обичате да бъдете в центъра на вниманието. Вие сте темпераментни, знаете какво искате и как да го постигнете. Вашият интелект и силен характер се изразяват в това, че показвате гъвкавост и необходима трезвеност във възгледите си. Увлекателни, уверени в себе си, вие не сте склонни да се подчинявате и предпочитате да управлявате.

3 – трудно ви е да се откажете от изпълнението на каквото и да е намерение или идея. Въпреки това, бъдете внимателни, защото силата на характера ви може да се обърне срещу вас и да ви навреди, ако не успеете да бъдете гъвкави в общуването си с другите.

4 – вие сте амбициозни и често нетърпеливи при изпълнението на своите планове и идеи. Вашият темперамент ви подтиква към предприемчивост. Вашите методи на комуникация, енергия и динамика – това са вашите козове, но е необходимо от време на време да обуздавате темперамента си.

5 – тази поза на краката е особено често срещана при жените, които са много сдържани, не са самоуверени и дори нерешителни. Такива черти могат да предизвикат повишен интерес към жената. Може би ви смятат за прекалено сложни. Поради своята привлекателност и такт, вие ще бъдете в състояние да гарантирате, че ще бъдете правилно оценени.

6 – без значение кой крак ще поставите отгоре, вие сте уверени. Една жена, която знае как да живее и използва това умение.

7 – вие сте искрени, честни и следователно вашата прямота не дразни другите. За вас са характерни точността, методичността, педантизма, вроденото желание за ред, понякога граничещо с мания. Външно изглеждате малко студени, но това е измамно впечатление. Имате златно сърце.

8 – вие сте сдържани и затворени, заемате позиция на изчакване и най-често сте в защита. Не сте в състояние да издържите дори и най-малкия упрек, така че имате свръхчувствителен характер. Хората около вас се страхуват от вашите реакции и избягват да говорят с вас. Тази липса на контакт ви дава усещане за изолация.

9 – вие сте много нерешителни и чувствителни, но не можете да направите нищо за това. Избягвате хората и често прекарвате времето си в усамотение. Независимо от това, вие сте толкова добре запознати със себе си и с хората, че можете да дадете много точен анализ. Склонни сте да надценявате своите способности.

10 – вие имате доминираща ревнива природа. Вие обичате винаги и във всичко да бъдете първи, да доминирате над другите, не е лесно да се общува с вас. Що се отнася до възможните промени, особено в личния ви живот, проявявате нерешителност.

Източник: Букварче

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!