Home » СВЯТ » Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала
Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала
Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала

Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала

В средата на февруари тази година Дженифър Анистън и Джъстин Теру обявиха, че се развеждат. Звездите решиха да не коментират причините за решението си и няколко месеца пазиха пълно мълчание по темата. В един момент обаче и Теру, и Анистън нарушиха мълчанието си и в интервютата си започнаха да коментират и тази болезнена тема.

Разводът вече е зад гърба им. И двамата се върнаха към нормалния си начин на живот и активно се снимат в сериали и игрални филми. За да рекламират новите си продукции, от време на време се налага да комуникират с пресата. И понякога си позволяват да бъдат много откровени. Тази седмица например звездата от „Приятели“ направи разтърсващо признание.

Дженифър Анистън даде доста лично интервю пред Us Weekly. В него тя най-сетне сложи край на мълчанието си и разкри как е успяла да преживее развода с Теру. И ако във всичките си интервюта бившият й твърди, че раздялата им е била „нежна“, с думите си 49-годишната актриса дава да се разбере, че нещата далеч не са били толкова прости.

Тя признава, че разводът й се отразил много тежко. Наложило се дори да тръгне на психотерапевт, за да дойде отново на себе си и да свикне със самотата. „Наложи се да премина дълъг курс терапия. След първия развод започнах да се грижа повече за себе си. Затова сега се обърнах към специалисти, за да мога да запазя адекватно морално състояние“, разказва Анистън.

По думите й, те са я посъветвали да се изолира напълно и да не чете нито вестници, нито нещата, които излизат в социалните мрежи. Анистън признава, че не е ползвала интернет, не е чела вестници, дори се е отказала да гледа телевизионни предавания, докато трае бракоразводното дело.

„В продължение на няколко години се опитвах да се науча да се боря с проблемите. Когато приех да се разведем, започнах да се готвя морално. Всичко, за което си говорихме с прихотерапевта, наистина повлия много на мирогледа ми“, добавя актрисата.

Джен успява да съхрани душевното си равновесие, занимавайки се с неща, които й харесват: редовно ходи на фитнес, грижи се за животни и се среща с приятели. Тя не спира да се снима и си изкарва добри пари от реклами.

Джъстин Теру и Дженифър Анистън започнаха да се срещат през май 2011 година. През 2013 година обявиха за годежа си, а две години по-късно се ожениха на скромна церемония в Бел Еър, на която присъстваха само 74 гости.

Приятелите им бяха много скептични към съюза им и непрекъснато говореха, че е обречен. Това е видно за всички, с изключение на Дженифър Анистън. Тя направи много жертви, опита се да живее в Ню Йорк, в апартамента на Теру, но й липсваха приятелите й в Лос Анджелис. Съпругът й пък не можа да се приспособи към Холивуд и да намери общ език с обкръжението на Джен. Може би това бе и причината двамата да прекарат по-голямата част от брака си разделени. Запознати източници твърдят, че последните 18 месеца от брака си те са живеели отделно един от друг.

Преди развода с Теру, Анистън преживя още по-болезнена раздяла с актьора Брад Пит. Двамата се разведоха през 2005 г. след пет години брак. До решението да сложат край на съвместния си живот се стигна, след като стана ясно, че партньорката на Пит от лентата „Мистър и Мисис Смит“ Анджелина Джоли чака дете от него.

Дженифър Анистън няма деца нито от брака си с Брад Пит, нито от този с Джъстин Теру.

Източник: jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?