Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Палавата готвачка Божана разкри чувствата си към Петко
Палавата готвачка Божана разкри чувствата си към Петко
Палавата готвачка Божана разкри чувствата си към Петко

Палавата готвачка Божана разкри чувствата си към Петко

Божана Кацарова разкри какви са отношенията им с Петко Димитров и влюбена ли е наистина в него, както се твърдеше в медиите. Готвачката даде специално интервю, в което разкри още има ли проблеми с алкохола и става ли ководещ на „Хелс китчън“.

Божана е категорична, че няма проблем с алкохола, както се писа. „Напих се в Къщата веднъж. Обичам твърдението: „Пия за спорта“, даже си бях взела тениска с такъв надпис, но реших да не я слагам. Не съм алкохолик, а бохем. Нямам проблем с алкохола, нито с наркотиците, нито със сексуалността си, не съм лесбийка. Аз съм една прекрасна жена, която няма почти никакви проблеми и е много щастлива“, казва Божана пред „Шоу“.

Появиха се слухове, че Кацарова е влюбена в Петко Димиторв. „Това потвърждава, че вътре има много лабилни хора. Как може трима души да се сприятелят до такава степен, че да изглеждат както един човек и на никой да не му прави впечатление. А когато една жена иска да е приятел с един мъж, значи е влюбена в него?!“, пита се готвачката. „Влюбих се в жената на Петко – Яна! И ако тя беше останала до края – това щеше да е истинският победител“, казва Божана.

„Много се подразних на тези твърдения, защото не могат да разберат какво е да си над нещата и да намериш общ език с човек, който работи нещо, което ти не одобряваш особено. За никого не е тайна, че не съм привърженик на попфолка. Но Петко е също над нещата и има хубаво виждане за живота. На него тези подмятания му повлияха по някакъв начин, защото все пак е мъж“, искрена е Кацарова за отношенията си с бизнесмена.

Готвачката споделя също, че няма да става ководещ на „Хелс китчън“. „От къде се получи този слух?! Кой го подхвърли? Докато от „Хелс китчън“ не напишат: „Божана Кацарова е новият водещ“, аз не бих могла да знам. Няма официално становище по тази тема“, каза тя.

Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?