Джени Суши: Наказанието на Пулев е в името на всички жени

Джени Суши за Наказанието на Пулев

Американската репортерка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, говори пред Атлетическата комисия на щата Калифорния, научи КОЧ. Тя се изказа във връзка с казуса с българсия боксьор Кубрат Пулев, който снощи получи отново боксовия си лиценз. Ето я сърцераздирателната реч на журналистката с големите бомби:

„Искам да благодаря на комисията, че ми позволи днес да говоря. Искам да им благодаря и за старанието да разследват този инцидент. Също така бих искал да изразя сърдечни благодарности на Глория Олред (адвокатката й) за това, че беше силна за мен и отдели от времето си.

Присъствах на двубоя на Мани Пакиао като фен и се замислих за моя живот като първо поколение американска филипинка, отгледана от самотна майка имигрантка.

Следя бокса откакто бях малко момиче. Винаги съм била очарована от волята на мъжете и жените, които излизат на ринга. Предполагам, че се чувстват много самотни вътре в ринга, точно както аз съм сама в тази битка.

Последните няколко месеца след инцидента с г-н Пулев бяха емоционално и физически изтощителни за мен. Бях публично засрамвана непрестанно от тима на Пулев и от „Топ Ранк“. Бях тормозена виртуално от хиляди, които само слушаха думите и лъжите, които Кубрат Пулев и Боб Аръм (б.р. – промоутър на Кобрата) изговориха. Аз съм обвинявана от двама души, които не могат да се контролират.

Това, че г-н Аръм не е тук днес говори много. Наскоро той бе в Казахстан, Москва, Токио, Осака и Вашингтон, за да наблюдава и организира мачове, но не може да намери време да пристигне тук – на един час полет от дома му. Г-н Аръм не се вълнува от сексуалния тормоз. Това кара човек да се зачуди има ли култура на сексуален тормоз в офиса на „Топ Ранк“.

Джени Суши за Наказанието на Пулев

Г-н Аръм каза в интервю, че не вярва боксьор с размерите на Кубрат Пулев, с кърваво лице, да сграбчва за лицето репортер, да го целува и това да се нарича сексуален тормоз. Бих искала да видя дали ще мисли по различен начин ако голям кървав човек направи същото с него без съгласието му.

Г-н Аръм казва, че живеем в луд свят, в който не се позволява на хората да живеят нормално. Ненавиждам мнението, че точно преди година Кубрат Пулев е бил толкова развълнуван от успеха, че това му е дало право да ме тормози под всякаква форма. Това е лудост за мен. Трябва да имам право да избирам кой да ме целува.

Това поведение се случва от десетилетия и има мъже, на които им се разминава, защото жените си мислят, че никой не ги чува и няма кой да ги подкрепи. Наказанието на Пулев е за всички жени, които няма къде да се оплачат. Това е промяната, от която имаме нужда.

Надявам се тази комисия да продължи да налага санкции на спортисти, които упражняват тормоз на работното място“.

lupa.bg

Твоят коментар

Be the first to comment on "Джени Суши: Наказанието на Пулев е в името на всички жени"

Какво мислите?