img
Home / КЛЮКАРНИК / Джулиана Гани: Още си чакам годежния пръстен от Илиян!

Джулиана Гани: Още си чакам годежния пръстен от Илиян!

/
/
/
331 Views
loading...

Джулиана Гани няма търпение да стане госпожа Найденова!

Мис Силикон Джулиана Гани току-що се разведе, но вече иска пак да се омъжи. Тя е лудо влюбена във фитнес инструктора Илиян Найденов и дава мило и драго да се сгоди за него час по-скоро, научи ko4.

Джулиана Гани Още си чакам годежния пръстен от Илиян!

Джулиана Гани е в очакване на годежен пръстен от Илиян

Малката Джулка съвсем открито признава, че очаква гаджето й скоро да й предложи брак. Засега обаче той се бави с предложението, което се очаква да стане на Нова година, но още не е сигурно.

В момента силиконката и мускулестият мачо са на почивка на Филипините, където посрещнаха Коледа и където ще посрещнат 2019 г. Ако се сгодят там, идилията им ще бъде пълна.

„Приятели, относно спекулациите за нашата почивка искам да заявя изрично, че Илиян плати всичко тук. Това е моят коледен подарък! Пръстен още нямам, ако има такъв – ще разберете лично от мен 😜“ – написа Джулиана Гани.

Имаше слухове, че тя и Илиян са на почивка с нейния хонорар от „Биг Брадър: Мост Уонтед“, но явно фитнес маниакът се е бръкнал дълбоко, за да осигури мечтаната екскурзия на своята любима.

Той не пести пари, когато става въпрос за нея. На финала на „Биг Брадър“ й беше осигурил солиден зрителски вот, след като закупи голям брой сим карти, от които да праща смс-и за Джули. Това я докара до второто място в крайното класиране, което за нея е голям успех.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!