Home » КЛЮКАРНИК » Магистрати дирят Джулиана Гани под дърво и камък! (Малката Джулка се укрива)
Магистрати дирят Джулиана Гани под дърво и камък! (Малката Джулка се укрива)

Магистрати дирят Джулиана Гани под дърво и камък! (Малката Джулка се укрива)

Издирват Джулиана Гани под дърво и камък за дело за проституция

Специализиран наказателен съд търси Джулиана Гани. Надарената плеймейтка трябва да се яви като свидетел на жертва на трафик на хора.

В обвинителният акт пише, че звездата от „ВИП Брадър” е работила като проститутка, заедно с други момичета , за Даниел Буруджиев-Дани Обувката и хората му.

Повечето от обвинените се признаха за виновни и сключиха споразумения, остана да се пържи на скамейката в съда само един.

Преди месец силиконката се извини в съда, че има ангажименти към Нова телевизия. Заради което председателят на съда Виктор Чаушев да я призове чрез медията, която Гани посочва за работодател.

„Нова броудкастинг груп“ към момента няма професионални взаимоотношения с Джулиана Гани“, отвръщат с писмо от телевизията и връщат призовката, пише „България Днес”.

Тунингованата блондинка е потърсена и на адреса на майка й, където е регистрирана по местоживеене. Но майка й твърди, че двете са във влошени взаимоотношения и тя не знае настоящият адрес на щерка си.

Мис Силикон е издирвана от съда, за да бъде разпитана и да каже дали има претенции и да стане частен обвинител. Без нея процесът не може да започне и магистратите са в шах от поведението й.

На заседанията редовно се явяват някои от колежките на моделката. Те се гневят, че заради Джулиана Гани се разкарват напразно.

Съдия Чаушев е разпоредил да се изискват справки от мобилните оператори за мобилния й телефон. Проверка ще правят и от МВР, за да се издири настоящият й адрес и кога моделката е минавала границата.

Ако и следващия път силиконката отсвири делото, не е изключено тя да бъде обявена за издирване и да бъде постановено принудителното й довеждане в съда.

Магистратите са наясно, че Гани е известна личност и не обмислят варианта дали да не я издебнат на някоя нейна изява.

За целта ще се наложи да пооплакнат очи в профилите й в социалните мрежи, където плеймейтката се щрака почти без дрехи.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?