Горещи новини

Джулиана Гани хвърли в ступор: Мъжът ми не иска да ме гледа вече заради…

Djuliana Gani v stupor

Джулиана Гани е от жените, които не страдат от скрупули и това личи дори и от представянето й в „Като две капки вода“, където я виждаме във всевъзможни образи, по-често на мъже.

И да я види с брада и мустаци със сигурност не е била мечтата на нейния мъж Теодор, който дори й отказал да се снима с нея по време на един от лайфовете на шоуто.

„В началото на моя мъж му беше странно да ме гледа с брада и мустак и на един от лайфовете исках да се снимаме, а той ми каза: „Не мога да застана до теб така, браточка! Не мога да те пипна по брадата“, това споделя с усмивка Джулиана Гани в интервю пред „Труд“.

„Аз вече с толкова мъжки образи в шоуто и свикнах с това амплоа, направо загубих всичко женствено в себе си. Големият ми син Давид понякога не може да повярва, че това съм аз, а бебето още не разбира – то си ме познава по гласа, много е музикално. Майка ми, като пусне „Капките“ и двамата се радват, пеят и танцуват – явно кръвта вода не става!“, добавя още чаровната силиконка, за която малцина знаят, че е завършила Музикално училище с пиано.

„Да пееш обаче е нещо различно и мога да кажа, че винаги ми е било много трудно и сега в „Капките“ също ми коства страшно много репетиции, усилия и време“, пояснява Джулка, както всички я наричат.

На въпрос забавлява ли се на слуховете, че с Иво Аръков, който също участва сега в „Капките“, са били гаджета, Гани отвръща с още по-голяма усмивка така:

„Честно казано, с кой ли не ме спрягаха – първо беше с Геро, след това с Иво, очаквам до края на формата да мина и през Панайот и през Наско. Може би е нормално да ме свързват с Аръков, защото и двамата постоянно качваме някои неща от „Капките“ в Инстаграм и хората си правят асоциации. Всички се забавляваме зад кулисите, но е и много отговорно, защото всеки образ изисква репетиции и внимание и всичко е на живо. Още като влезеш в асансьора и адреналинът и стресът са огромни, не е само забава и хахо-хихи“.

Любопитна подробност, която със сигурност ще ви изненада за Джулиана Гани е, че тя има брат свещеник, с когото очаквано са на доста различни мнения относно провокациите, с които иначе Джулката е на „ти“.

„По принцип, не се събираме толкова често, защото сме много заети – главно по празници, или лични поводи. Аз също съм вярваща и всяка неделя задължително ходя на църква. Ние сме четири деца – двама братя и една сестра. Винаги за Великден се събираме в къщата на някой от нас. В зависимост от това при кого ще празнуваме, аз също се включвам в подготовката – мога да правя козунак и курабии, все пак два пъти спечелих „Черешката на тортата“, няма един козунак да ме бутне! (смее се)“./show.blitz.bg

Твоят коментар

Be the first to comment on "Джулиана Гани хвърли в ступор: Мъжът ми не иска да ме гледа вече заради…"

Какво мислите?