Home » КЛЮКАРНИК » Диляна Попова заживя на село с Асен Блатечки!
Диляна Попова заживя на село

Диляна Попова заживя на село с Асен Блатечки!

Диляна Попова заживя на спокойствие на село със сина си Борил. Красивата актриса се сдоби с къща в малко населено място край София.

Попова от дълго време има идея да забегне от шума в столицата. Благодарение на многобройните проекти, по които работи, тя заделя средства и взима луксозна къщурка, която е обзаведена точно по вкуса й. Въпреки че вече почти не използва апартамента си в София, Диляна решава да не го продава. Моделът понякога се връща в стария си дом, за да го нагледа.

На Диляна не ѝ пречи, че всеки ден трябва да пътува, за да закара сина си Борил на детска градина. Според нея именно на село той ще се чувства по-добре и няма да е затворен между четири стени, пише в. „България Днес“.

Таткото на Борис — Асен Блатечки, често ходи на гости на двамата, разказват близки до Попова, които също така твърдят, че любовта между актьора и модела отново е пламнала.

Те затоплили отношенията си по време на рождения ден на малкия, който бе през септември. Асен често е забелязват в селцето, където сега Диляна живее. Най-радостен от този факт е малкият Борил. Хлапето в миналото постоянно разпитва майка си къде е татко и защо не се прибира при тях вечер, разкриват от gzona.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?