Горещи новини

ДРАМАТА В ГЕРМАНИЯ – Българинът, убил жена си, бил лудо влюбен в нея. Вижте историята на семейство Челебиеви (СНИМКИ)

Българинът убил жена си в Германия

Бяха много щастливи, много се обичаха. Това, което пишат, че е имал психическо заболяване, не е вярно. Няма никой болен в рода им, здрав си беше Кирчо…

Това споделиха съседи на младото семейство Челебиеви в Пловдив, след разбраха, че 25-годишният Кирил е заловен от полицията в германския град Бад Наухайм за убийството на съпругата си – Меди Челебиева, научи КОЧ.

Снощи униформените в Германия откриха трупа на 25-годишната жена в жилището им. Според разследващите става въпрос за убийство, а издирван за това беше съпругъг на жертвата – Кирил Челебиев.

Германското издание „Билд“, което помества новината на първата си страница, пише, че българинът е с психически проблеми, висок е около 160-165 см, слаб и с къса кафява коса.

„Кирил не е болен“, настояха пред нас комшиите им, които се чудеха как една такава огромна любов между двама души, завършва с жестоко убийство.

Майката и бащата на младия мъж са разведени, вероятно защото бащата, който все още живее в Кършияка, имал склонност към чашката, съобщава Трафик нюз.

Затова и Кирил израснал с майка си в град Стамболийски, където е завършил СОУ „Отец Паисий“. Там се запознали с Меди, през 2016-а сключили брак и 2017-а заминали да живеят и работят в Германия.

При всяка възможност младото семейство Челебиеви се прибирали обаче у дома. По време на ваканциите те демонстрирали силна привързаност и любов, без да дават знак, че имат семейни проблеми.

Никой от съседите им не може да си обясни какво е накарало младият Челебиев да посегне на половинката си.

Българинът убил жена си в Германия Българинът убил жена си в Германия Българинът убил жена си в Германия Българинът убил жена си в Германия Българинът убил жена си в Германия Българинът убил жена си в Германия

ПИК

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ДРАМАТА В ГЕРМАНИЯ – Българинът, убил жена си, бил лудо влюбен в нея. Вижте историята на семейство Челебиеви (СНИМКИ)"

Какво мислите?