Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Д-р Емилова: Давам Ви изпробваният метод на Дънов, с който отслабвате по 5 кг. и то здравословно!
Д-р Емилова: Давам Ви изпробваният метод на Дънов

Д-р Емилова: Давам Ви изпробваният метод на Дънов, с който отслабвате по 5 кг. и то здравословно!

Рецептите на Петър Дънов са голям дар, който сме длъжни да запазим за идните поколения, защото са ценни и са помогнали на много хора.

Те са оценени от специалисти с ранга на д-р Емилова, заради ефективността им и насочеността към природата и натуралните съставки, които се използват в тях. Самата д-р Емилова предлага този път една от рецептите за пречистване на Дънов, която се спазва 10 дни и след този период ще откриете, че освен че сте се пречистили, сте успели да свалите 5 килограма от излишното си тегло, видя КО4.

Във всеки един от дните по режима трябва вечерта да поставим 100 грама жито в термос и да го залеем с вряла вода.

Термосът се затваря хубаво и така житото престоява цяла една нощ. На другата сутрин и на гладно трябва да изпием т.нар. житена вода.Тя обаче се пие не чиста, а с добавени към нея лъжичка мед и половинка лимон. Пием само водата, но житото не го изхвърляме – да не сте си и помислили. Тези сто грама от набъбналото жито си ги разделяме на три части и ги ядем като основни хранения три пъти през деня.

Заедно с житото можем да консумираме до три лъжици мед, девет ореха, три ябълки и още до два лимона.

Д-р Емилова бърза да предупреди, че на втория или третия ден някои може да получат временно неразположение. Но това не бива да ги плаши изобщо.
“Неприятното усещане ще премине бързо.

А го получаваме, защото организмът ни започва да се настройва по-бързо към пречистване. И започва да изхвърля всички вредни вещества и токсини, които са го задръствали”, обяснява д-р Емилова.

Както знаем, орехите правят чудеса за мозъка, медът пречиства кръвта, а ябълките са много полезни за сърцето. Гарантирано няма да умрем от глад, но ще сме много по-здрави след това. Трябва да се уточни обаче, че алкохолът е изрично забранен през целия период – нито капка.След като изминат посочените десет дни, е добре да се захраним първо с известната “ангелска супа”.

Тя съдържа моркови, картофи, магданоз и лук, но не и сол в състава си. Д-р Емилова уверява, че не само ще сме доста по-слаби след това, но и много по-здрави.

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*