Горещи новини

Една звездна малка принцеса вече пораснала

Една звездна малка принцеса

Една звездна малка принцеса вече пораснала. Мнозина от нас си спомнят с усмивка малката принцеса, открита от Слави Трифонов на име Крисия, припомня КОЧ.

Преди около 5 години, тази невероятна чаровница от Разград спечели сърцата на милиони българи, стана звездата на Шоуто на Слави Трифонов, участва в Евровизия, създаде песни, харесвани и до днес.

И все така си остана и загадка как малко, крехко детенце на 9 години тогава може да пее по-този силен и вдъхновяващ начин. После неусетно и без обяснение, малката принцеса изчезна от големия екран.

И сега отново се чудим как се чувства това дете превърнало се в млада девойка и вече на 14 години. Крисия учи и живее сама в София. казва, че учи и се развива като музикант, полага усилия и е ученик в Музикалното училище. Нейното семейство е в Разград, но се виждат често.

Една звездна малка принцеса

Липсва и семейството и близките хора, но харесва и новите си приятели в училище. Музиката е в кръвта й. Споделя, че си спомня с усмивка и топло чувство времената, когато е била много известна и почти всяка вечер е била на екран.

Мечтае да има успехи в бъдещите си занимания и да бъде щастлива, както цитират и в изданието Ева. А ние й пожелаваме здраве и хубави моменти, с каквото и да се занимава.

КлюкиБг

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Една звездна малка принцеса вече пораснала"

Какво мислите?