Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ексклузивни разкрития дни преди старта на ВИП Брадър! Ето кои влизат на 100% в Къщата + изненадващо име от последния час!
Ексклузивни разкрития на HotArena дни преди старта на ВИП Брадър! Ето кои влизат на 100% в Къщата + изненадващо име от последния час!
Ексклузивни разкрития на HotArena дни преди старта на ВИП Брадър! Ето кои влизат на 100% в Къщата + изненадващо име от последния час!

Ексклузивни разкрития дни преди старта на ВИП Брадър! Ето кои влизат на 100% в Къщата + изненадващо име от последния час!

Остават 7 дни до старта на клюкарското реалити у нас „ВИП Брадър“, а част от колоритните съквартиранти, които ще обитават къщата за популярни персони, вече са ясни!

От кухнята на шоуто издадоха специално за HotArena участници, които на 100% ще гледаме след 1 седмица! Ще има семейна двойка! Петко и Яна Димитрови ще оставят за известно време грижите за децата на близките си, тъй като влизат в шоуто!

Най-нашумелият поп изпълнител, станал популярен най-напред като поет под името Константин Трендафилов, и като гаджето на тийн сензацията Дара – Папи Ханс ще покаже нагледно как се прави „Кекс“, както гласи заглавието на едноименния му първи музикален хит.

Ще има лице, което е лежало в зандана поради различни обвинения и това е бившият рапър Ванко 1. Валентин Кулагин и Нора Недкова, които спретнаха чутовен селски сеир в участието им в „Черешката на тортата“ също ще бъдат в „Брадъра“, но за тяхното присъствие се знае от доста отдавна.

Дългогодишната водеща на БНТ Мира Добрева също ще обитава знаменитата къща.

Веднага след края на „ВИП Брадър“ ще започне продължението „Big Brother All Stars”, бе потвърдено днес на официална пресконференция по темата.

Говори се, че Ева от „Фамилия Тоника“, Сузанита и Орхан Мурад, както и мъжът на Гала Стефан също ще влязат в най-гледаното реалити.
Източник: ХотАрена

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Тодор Тодоров

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook