Горещи новини

Ексклузивни СНИМКИ от новата вила на Владимир Путин!

новата вила на Владимир Путин

Владимир Путин има нов пищен ваканционен дом, научи „Ко4

Той е обзаведен със златисти плочки, басейн и супер луксозни мебели, и се намира само на няколко километра на западната граница на Русия. Разкошният имот е част от комплекс, включваш реставрирано царско имение, който се е ползвал по време на снимките на известния филм за Шерлок Холмс.

Вила „Селгрен“ е построена на остров в залива Виборг, на около 12 мили от руската граница с Финландия. Официално тя принадлежи на близки приятели на президента на Кремъл, но местните жители твърдят, че това е най-новият престижен дом в зашеметяващо портфолио от имоти, за което се говори, че притежава руският държавен глава.

Кадрите направени на уникалния по рода си имот разкриват показват грандиозен закрит плувен басейн, парна сауна, билярдна стая, в която се вижда руския герб. 

Местните жители обаче се оплакват, че достъпът до острова е напълно прекъснат, а на плажа дори имало радар за вражески водолази.

Според тях руският президент отсядал там веднъж годишно, въпреки че това не се обявява официално никъде. Само преди няколко години земята на острова пък бе обявена за защитена, както и гората там, за да не се позволи развитие на евентуален курорт.

Вижте и това: Колко точно е официалното богатство на Владимир Путин?

Източник: Би Нюз

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ексклузивни СНИМКИ от новата вила на Владимир Путин!"

Какво мислите?