img
Home / КЛЮКАРНИК / Елена Йончева скри сина си в планината

Елена Йончева скри сина си в планината

/
/
/
142 Views
loading...

Елена Йончева се освободила от грижите около сина си, като го изпратила на горско училище на Витоша, научи ko4!

След като 3-годишният Тео стана най-обсъжданото дете в държавата, защото майка му се похвали, че когато го питали какво работи, той отговарял: „Кучка, която бие Бойко“, Йончева решила да го скрие далеч от обществеността.

Обвинената в пране на пари депутатка се възползвала от предложението на ръководството на детската градина, която синът ѝ посещава, за занимателен лагер в планината. Срещу солидна сума пари, която Елена платила, детето се озовало на Витоша, където в рамките на 5 дни детски учители и аниматори обучавали него и другарчетата му от забавачницата да карат ски, да се пързалят и да извършват други планински активности. 3-годишното момченце не било особено щастливо от рязката промяна в ежедневието си, защото непрекъснато тъгувало по майка си, която е заета предимно да обикаля тв студиата заради предизборната си кампания за евродепутатско място.

Елена твърде рано се отказа от полагаемото ѝ се майчинство и предпочете да работи, вместо да гледа наследника си. Така от доста време насам Тео посещава целодневна детска градина, която обаче никак не е случайна. Синът на червената депутатка е сред възпитаниците на едно от най-скъпарските детски заведения с изучаване на френски език, намиращо се в елитния столичен квартал „Драгалевци“. Амбицията на скандалната политичка детето ѝ да се развива по-бързо интелектуално от връстниците си ѝ излиза твърде солено.

За да получава Тео престижно образование от малък, журналистката се бръква месечно с 560 евро – колкото близо 6 минимални пенсии. Годишната такса пък е 6150 евро. Частното заведение било единствено по рода си, защото се преподавало на малките изцяло на френски. Йончева държала на образованието повече от всичко и искала наследникът ѝ да научи чужд език още в ранна възраст.

Тео бил обучаван от дипломирана преподавателка от Франция в група от 8 до 10 деца. В градината за малките се грижели повече от подобаващо, като ги хранели само с избрани биохрани. Таткото Пламен се съгласявал изцяло с решенията на властната Елена и единственото, в което участвал, било това да прибира детето от забавачницата, когато тя нямала възможност.

Ретро

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!