Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Честито! Адреналинката Яна роди
Адреналинката Яна роди

Честито! Адреналинката Яна роди

Днес по обед бившата адреналинка от „Господари на ефира“ Яна Христова роди втория си син, но благата вест се разнесе едва в последния час, научи КОЧ.

Бебето е дошло на бял свят чрез секцио и тежи 3 кг. 450 гр. и с черна къдрава коса, предаде LifeOnline.bg.

Майката и детето са добре. За бащата не се знае много освен това, че се казва Петър и се занимава активно със спорт.

Напомняме, че това е второ дете на танцьорката, след като преди 10 години, на 11 май 2009 г. роди първия си син – Емил от тогавашния си партньор Ивайло Леков.

Двете най-популярни адреналинки, работили в „Господари на ефира” – Жана и Яна, бяха сред гостите на художничката Стилияна Узунова. Яна зарадва всички, появявайки се с наедрялото си коремче. Гостите в галерията коментираха, че лицето й сияе от щастие, писа „Уикенд“.

Че блондинката очаква второ дете, се заговори в края на миналата година. Тя обаче упорито крие кой е бащата. Смята се, че причина за това са проблемите с нейния първи мъж – Ивайло Леков, от когото има 10-годишен син. След като се раздели с него, Яна се оплака, че системно я е малтретирал, отвлякъл е детето, яла е бой дори от свекърва си.

Поне от външния й вид изглежда, че вече се е възстановила напълно от психическите и физическите травми и с щастие очаква раждането на второто си дете.

На изложбата беше пристигнала още една бъдеща майка – Алекс Раева. Тя също изглеждаше спокойна и щастлива.

Източник: Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?