Горещи новини

Емануела, Галена, харесвате ли Георги Ножчето? Защо мълчите? – СНИМКИ

Емануела Галена харесвате ли Георги Ножчето? Защо мълчите? – СНИМКИ

Случаят с касапина Георги Николаев, обезобразил по изключително брутален начин бившата си приятелка, провокира светкавични реакции в социалните мрежи.

Учудващо обаче мълчи цветът на родния попфолк. А мускулягата се хвали наляво и надясно с дружески снимки с Галена, Емануела, Ариа и други представителки на лекия жанр.

Информацията идва от профила на журналистката Патриция Кирилова, а коментарите оставяме на вас. Тези дами обаче са майки и пример за подражание на стотици хиляди младежи.

Емануела, Галена, защо мълчите? Какво смятате за Георги и за насилието над жени? Или се страхувате да не ви обвинят в джендърство, ако осъдите този изверг?

„Любимец на чалга-певачките се оказа приматът, който наряза приятелката си, обезобрази я и после гордо излезе от ареста, като истинска звезда. Без обвинение!“, гласи постът на Патриция, който очаквано провокира вълна от реакции на възмутени хора, които не си намират място от гняв заради поредното безобразие, сътворено от съдебната си система.

Случаят логично повдигна много въпроси относно закона за домашното насилие, а насилникът беше пуснат на свобода, въпреки жестокото зверство. Какви ще са последващите действия към садиста Николаев и дали случаят няма да бъде преразгледан съдебно под силата на обществения и медиен натиск, предстои да разберем.

Засекратиха мярката на Георги Касапина - Lupa BG

Твоят коментар

Be the first to comment on "Емануела, Галена, харесвате ли Георги Ножчето? Защо мълчите? – СНИМКИ"

Какво мислите?