img

Емилия още изживява ужаса от тежката катастрофа миналата година (Вижте как се опитва да го превъзмогне)

/
/
/
356 Views
loading...

Емилия още не може да надмогне ужаса, който изживя през май 2018-та година.

Тогава при зверска катастрофа почина доведеният й син Феди Башур, а тя и баща му Жорж Башур , оцеляха по чудо. Месеци наред след инцидента поп фолк изпълнителката сънува кошмари и изпитва страх от високи скорости. За да се успокои, Емилия се доверила на възрастна жена, която й ляла куршум срещу страха, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

До момента поп фолк изпълнителката ходила два пъти при врачката, която й заръчала да отиде и трети, за да се изчисти напълно куршума й. „Оловото изкарва негативната енергия от човек под формата на живак“, казва практикуваща гледачка пред вестника. „Когато в човека има негативна енергия, във водата падат ситни топчета живак и хората ги виждат. В организма живакът е отрова, след като се махне хората стават спокойни, започват да спят добре.

Когато някой претърпи катастрофа или негов близък почине, се стресира, трупа всичко в себе си, вече не е същият и се затваря в собствените си страхове“, казва още врачката.

Въпреки че мина близо година от инцидента, Емилия все още сънувала кошмари. Поп фолк изпълнителката не можела да превъзмогне случилото се. Тя непрекъснато повтаряла, че се страхува и не смее да шофира сама. Затова Жорж Башур решил да наеме личен шофьор на своята любима. Мъжът имал задължението да вози Емилия по участия из цялата страна и едновременно с това да изпълнява ролята на неин бодигард.

Мъжът изпълнявал задълженията си срещу добро възнаграждение, осигурено от Башур.

Най-важната му задача обаче била да кара спокойно и бавно, за да не се стресира Емилия. Тя зорко следяла шофьорът й да не превишава разрешената скорост. Пред приятелки поп фолк изпълнителката споделила, че след двата сеанса с врачката, се чувства много по-добре. Тя вярвала, че скоро ще успее да се пребори с паник атаките.

Източник: kliuki.ws

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!